Εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου-σπα. Λειτουργεί επίσης οινοποιείο με δικό του μεγάλο αμπελώνα.
Το εστιατόριο, όπως συχνά συμβαίνει στη Γαλλία, προσφέρει οικονομικότερο μενού για γεύμα (12:00-14:00) και πιο ακριβό για δείπνο, της τάξης των 19 ευρώ/άτομο για 1 πιάτο + cafe gourmand, 22 ευρώ/άτομο για 2 πιάτα (ορεκτικό + κυρίως) ή 28 ευρώ/άτομο για 3 πιάτα (ορεκτικό, κυρίως, γλυκό). Προτείνουν άλλο κατάλογο μεσημέρι, άλλο βράδυ. Ο κατάλογος είχε λίγες επιλογές αλλά ενδιαφέρουσες.
Πήραμε 1 σαλάτα σίζαρς με κοτόπουλο πανέ και μία ντοματοσαλάτα με ντομάτες heritage, βασιλικό, buratta και pistou (το τοπικό πέστο, πιο ελαφρύ). Και τα δύο καλά, ξεχώριζε η ντοματοσαλάτα για τα αρώματα και τη φρεσκάδα της. Για κυρίως πήραμε ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος) με κρούστα μυρωδικών και αφρό/πουρέ σελινόριζας, πολύ ισορροπημένο, πανάλαφρο πιάτο, έχω μια ένσταση στο μέγεθος του ψαριού (χωρίς να σημαίνει ότι δεν χόρτασα) και ροστ μπιφ κρύο με ταρτάρ (καταπληκτική η ταρτάρ!!) και λαχανοσαλάτα. Και τα 2 πολύ ωραια και ελαφριά. Στο τέλος αντί για γλυκό προτιμήσαμε καφέ με συνοδευτικά μικρά γλυκάκια (cafe gourmand) που ηρθε με μικρή μηλόταρτα, μακαρόν λεμόνι, ζελέ κυδώνι, σοκολατάκι μαύρο, σουφλεδάκι σοκολάτας και cookie. Κρασί ροζέ 50 cl Provence AOC αξιοπρεπέστατο και Badoit ανθρακούχο. Το σύνολο 81 ευρώ.
Γενικά το φαγητό ήταν άκρως ικανοποιητικό, αν και ο βραδινός κατάλογος έχει μάλλον πιο ενδιαφέρον, αλλά το μεσημέρι μπορεί να απολαύσει κανείς την καταπληκτική θέα. Άψογο σέρβις 5*, τον καφέ μας τον ήπιαμε στον εσωτερικό χώρο (πολύ όμορφος επίσης), μας ξανάστρωσαν, μας άναψαν κλιματισμό κ.λπ. Με κράτηση.
Το εστιατόριο, όπως συχνά συμβαίνει στη Γαλλία, προσφέρει οικονομικότερο μενού για γεύμα (12:
Πήραμε 1 σαλάτα σίζαρς με κοτόπουλο πανέ και μία ντοματοσαλάτα με ντομάτες heritage, βασιλικό, buratta και pistou (το τοπικό πέστο, πιο ελαφρύ). Και τα δύο καλά, ξεχώριζε η ντοματοσαλάτα για τα αρώματα και τη φρεσκάδα της. Για κυρίως πήραμε ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος) με κρούστα μυρωδικών και αφρό/πουρέ σελινόριζας, πολύ ισορροπημένο, πανάλαφρο πιάτο, έχω μια ένσταση στο μέγεθος του ψαριού (χωρίς να σημαίνει ότι δεν χόρτασα) και ροστ μπιφ κρύο με ταρτάρ (καταπληκτική η ταρτάρ!!) και λαχανοσαλάτα. Και τα 2 πολύ ωραια και ελαφριά. Στο τέλος αντί για γλυκό προτιμήσαμε καφέ με συνοδευτικά μικρά γλυκάκια (cafe gourmand) που ηρθε με μικρή μηλόταρτα, μακαρόν λεμόνι, ζελέ κυδώνι, σοκολατάκι μαύρο, σουφλεδάκι σοκολάτας και cookie. Κρασί ροζέ 50 cl Provence AOC αξιοπρεπέστατο και Badoit ανθρακούχο. Το σύνολο 81 ευρώ.
Γενικά το φαγητό ήταν άκρως ικανοποιητικό, αν και ο βραδινός κατάλογος έχει μάλλον πιο ενδιαφέρον, αλλά το μεσημέρι μπορεί να απολαύσει κανείς την καταπληκτική θέα. Άψογο σέρβις 5*, τον καφέ μας τον ήπιαμε στον εσωτερικό χώρο (πολύ όμορφος επίσης), μας ξανάστρωσαν, μας άναψαν κλιματισμό κ.