Εικόνες (31)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Άγρια όστρακα (καταπληκτικά)
Ντομάτες καπνιστές (καταπληκτικές)
Silo bread (καταπληκτικό)
Papadom από τα υπολείμματα του μύδιου (καλό)
Jerusalem artichoke, pigs head, spent sourdough (καλό)
Pumkin seed ice-cream, seaweed furikake
Cacao husk & buttermilk dulce de leche
Bavette, tokyo turnip, sichuan pepper (καλό)
Bavette, tokyo turnip, sichuan pepper (καλό)
King Oyster mushrooms, koji porridge (καταπληκτικό)
King Oyster mushrooms, koji porridge (καταπληκτικό)
King Oyster mushrooms, koji porridge (καταπληκτικό)
Σπαράγγι, parmesan garum, koji crumb (ok)
Αγγουράκι, λάχανο της θάλασσας, spruce (ok)
Ντομάτες σε άλμη, Alexander pollen (καταπληκτικές)
Καρδιές Shallots, fish sauce (καλά)
Quavers, sea buckthorn, Dortstone (πολύ καλό)
Τραπέζι από ανακυκλώσιμα υλικά
Φαγητό: πολύ καλό στο σύνολο, καλά υλικά , και μενού κυρίως χορτοφαγικό
Χώρος : μου άρεσε πάρα πολύ, πολύ καλά vibes
Service: άψογο
Σχέση ποιότητας /τιμής : για ένα αστέρι Μισελίν, και £50 testing menu per person, το θεωρώ κανονικό για την κατηγορία του.
Προσωπικά , αν και συγχαίρω την προσπάθεια του zero waste, enviromentally friendly etc - πιστεύω ότι είναι καθαρά εργαλείο marketing για να μπορείς να πουλάς 2 πατάτες στα 15 ευρώ και επίσης το όλο κονσεπτ είναι ουτοπικό.