Ίσως ένα από τα διασημότερα ζαχαροπλαστεία του νησιού, με ιδιοκτήτη έναν άνθρωπο με μεράκι και αφοσίωση. 2 επισκέψεις τα τελευταία 2 καλοκαίρια και αν και το μαγαζί φημίζεται για το προφιτερόλ και τα τσουρέκια του εμείς δοκιμάσαμε τον παραδοσιακό μπακλαβά που στην Λέσβο γίνεται με αμύγδαλο και τον κάνει σε ρολάκια και βάζει πραγματικό βούτυρο.
Οι τιμές τσιμπημένες για το νησί αλλά αξίζει πραγματικά. Την επόμενη φορά θα πάω με σκοπό να τα δοκιμάσω όλα.
Οι τιμές τσιμπημένες για το νησί αλλά αξίζει πραγματικά. Την επόμενη φορά θα πάω με σκοπό να τα δοκιμάσω όλα.