Εικόνες (142)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Χοιρινή γλώσσα, σάλτσα λωτού, φυστίκι, λάδι από γαρίδες (από event με Βασίλη Χαμάμ)
Ψητό καλαμπόκι, βούτυρο με φρέσκα μύδια (από event με Βασίλη Χαμάμ)
Καλαμάρι σχάρας, καβουρμάς, χόρτα εποχής, ψητά σταφύλια, σκορδοστούμπι (από event με Βασίλη Χαμάμ)
Κοτόπουλο teriyaki σε προζυμένιο ψωμάκι
Σάντουιτς με παστράμι (καλό)
Italian cheese burger (δεν τρελάθηκα)
Event με guest chef Max Halley: "Max's fried squid sandwich: brioche bun, fried calamari, garlic mayo, morunos sauce" (καλό)
Event με guest chef Max Halley: "Max's chicken rotisserie sandwich: chicken rotisserie, curry sauce, Bombay mix, salad" (πολύ καλό)
Event με guest chef Max Halley: "Max's chicken rotisserie sandwich: chicken rotisserie, curry sauce, Bombay mix, salad" (πολύ καλό)
Event με guest chef Max Halley: "Max's Gyros - Eggs - chips sandwich: house pork gyros, fried egg, crisps, piccalilli" (καλό)
Event με guest chef Max Halley: "Max's Gyros - Eggs - chips sandwich: house pork gyros, fried egg, crisps, piccalilli" (καλό)
Karanika Cuvee Special Extra Brut 2020 (αφρώδης, όχι του στυλ μου)
Cocktail "Just surf: Gin, Mahlepi, Ginger, Lime" (καλό)
Cocktail "Fig negroni: gin infused with fig, bitter, sweet vermouth" (ok)
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Lemon tart με κάναβη και μάτσα
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Φοκάτσια με πορκέτα εσωτερικό
Event με guest chef Thodoris Papanikolaou: Focaccia με πορκέτα
Σάντουιτς κοτόπουλο κάρι (πολύ καλό)
"Χοιρινή παντσέτα από το καπνιστήριο μας συνοδεύεται από πιτούλες, τηγανιτές γλυκοπατάτες, σαλάτα πολίτικη, black pepper mayo & fermented curry ketchup" (αξίζει, καλό vfm)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Απάνατς: agricole rum, lemon grass cordial, lime oil" (καλό)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Ψαλάφεμαν: O/purist τσίπουρο, organic tomato, water tomato, ξινόμαυρο wine, selery bitters, herbs & spices" (καλό, είχε ένα χόρτο πολύ έντονο που μούδιαζε το στόμα)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Σαλάτα με εποχιακές φύτρες και σιτάρι, μανάτ'" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Στύπα από ψητό λάχανο, πετιμέζι πιπεριάς και φασόλι στον ξυλόφουρνο" (καλό, ήθελα παραπάνω ένταση)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Αγριογούρουνο, μαγειρεμένο σε λάκο με πελίτια, κρέμα λευκής μελιτζάνας με βόγαλα, γουλαχλιά με τσιλγανιά, σάλτσα από τρος" (καλό)
Event με guest chef Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Τυροχάβιτσο" (εξαιρετικό)
Flatbread με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
Lobster roll σε brioche με πατάτες (πολύ καλό, πλην αυτό το είδος πατατών δεν είναι της προτιμήσεώς μου)
Προζυμένιο sandwich με μοσχαρίσιο παστράμι (πολύ καλό)
Ultimate smash cheeseburger (πολύ καλό)
Burger με dry aged κιμά (καλές γλυκόπατατες, μπέργκερ so and so)
Burger με dry aged κιμά (inside)
Burger με dry aged κιμά (so and so)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: Aztec way: Reposado tequila, Falernum, Pineapple, spicy tepache" (ok)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Σουβλάκι τούνας σε λαγάνα μπσλαμά, ρωσική μανιταριών, σάλτσα ζατάρ και ψητά πράσινα λαχανικά" (μια χαρά, αλλά λιγότερο πρωτότυπο σε σχέση με τα υπόλοιπα πιάτα)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Κρέμας ψητής κολοκύθας, ψητός πετεινός στο γιαούρτι, καμμένο σουτζούκι, κατσικίσια κρέμα μύκητα & καραμελωμένα φουντούκια" (πολύ καλό)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Καστανόσουπα, πρόβειο μπούτι, αφυδατωμένα άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο κεφίρ" (εξαιρετικό!!)
Event με guest chef Ιωάννης Λουκάκης: "Ψαροκόλλυβα, με ωμά μικρά ψαράκια στο φλόγιστρο, βραστό σιτάρι, αγουρέλαιο, σιταρόζουμο, λεμόνι, ραπανάκι και ρόδι" (πρωτότυπο, με γήινες γεύσεις, εξαιρετικό!)
Μπύρα "Tak Pale Ale" (ok, αλλά όχι vfm)
Cocktail με guest bartender Aris Theodoridis: "Green bear skin: London dry gin, Fresh lime, Fresh cucumber, Vanilla syrup, Ginger Beer" (ok)
Σοκολατένια γαλατόπιτα (προσωπικά προτιμώ την κανονική)
Flatbread με γύρο (καλό, αξίζει)
Ανοιχτό σάντουιτς άγριων μανιταριών (ok)
Οι side πατάτες ήταν μέτριες ενώ μου άρεσαν αρκετά μια μερίδα γλυκοπατάτες που συνόδευσαν σαντουιτσάκι με παστράμι
Το τελευταίο ήταν πολύ καλό,
Έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια ο κατάλογος τους ενώ θα επιδιώξω την επόμενη φορά να το επισκεφτώ σε κάποιο από το special events που κατά καιρούς διοργανώνει
Δοκιμάσαμε τα δύο από τα τρία σάντουιτς του μενού ημέρας που είχε επιμεληθεί. Ένα burger με τηγανιτό καλαμάρι, και garlic mayo, στο οποίο έλειπε το kick κατά τη γνώμη μου, με τηγανιτές πατάτες που ήταν πολυ καλές στα 8.
Δοκιμάσαμε τα 3/4 κοκτέιλ ημέρας, καθώς και ένα negroni καθώς το fig negroni που ήταν κοκτέιλ ημέρας είχε τελειώσει. Πολύ καλά τα κοκτέιλς. Πολύ ευγενικό σέρβις και αρκετά αποτελεσματικό δεδομένων των συνθηκών της ημέρας. 2 σάντουιτς και 4 κοκτέιλ just under 50 euro.
Σίγουρα θα ξαναπάμε για δοκιμή από το κανονικό μενού.
το μπιφτέκι, ζουμερό, με όση κρεατίλα χρειάζεται.
το ψωμί, brioche,
δεν ήταν πνιγμένο στις σάλτσες , ίσως θα το ζητούσα και πιό στεγνό από condiments next time.
το μέγεθος είναι το στανταρ του burger εξωτερικού ( βλ bleecker, shake shak etc), ίσως έαν κλικ μικρότερο.
Σάββατο 17.
Εχουμε καθισει μια φορα στο εξωτερικο τραπεζακι με παιδια ειχαμε παρει το παστραμι, την ταλιατα προβατινα, την παντσετα , διαφορα sides και cocktails.
Οι προηγούμενες εμπειρίες μου ήταν συμπαθητικές (tacos al pastor, tostada) σε γευστικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα δε δικαιολογούν τη σχέση ποσότητας-τιμής. Θέλω να μου αρέσει αλλά δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω εύκολα.
Προσφορά μέσω πλατφόρμας για dry aged burger σε μισή τιμή (3.
Επίσης, θα πρότεινα να αλλάξουν τις συσκευασίες του ντελίβερι. Είναι πολύ μεγάλες για το μέγεθος του μπέργκερ, το οποίο είναι από μόνο του λιτό, οπότε ανοίγεις το κουτί και βλέπεις ένα μπέργκερ σαν αυτά που δίνουν στα κυλικεία των χάισκουλ στις ταινίες.
Νοστιμούλι αλλά για φουλ τιμή δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Δοκίμασα επίσης σάντουιτς κεμπάπ πρόβειο και μοσχαρίσιο. Πολύ καλύτερη κατάσταση από άποψη μεγέθους και υλικών, το κρέας όμως μου φάνηκε αρκετά στεγνό.
Γαλατόπιτα εξαιρετική, πατάτες τηγανητές διεκπεραιωτικές. Ήταν και μέσα σε κλειστό κουτάκι οπότε μέχρι να έρθει το ντελίβερι είχαν μουλιάσει.
Θα ξαναδοκίμαζα στο μαγαζί, πιστεύω στο ντελίβερι χάνει αρκετά.
Στα θετικά το γεγονός ότι όντως ήταν dry aged beef ο κιμας από το μπιφτεκι. Στα αρνητικά ότι αν και καλά ψημένο (medium) ήταν δυστυχώς σκληρό (λόγω του σητεματος λογικά).
Οι γλυκόπατατες καλές (από τα καλά στιλ). Το ψωμάκι καλό επίσης (μπριοσακι) αλλα το αποτέλεσμα λίγο bland.
Θα πω 6.
Επίσης πολύ σημαντικό, τα δύο μπεργκερ τα πήρα μέσω πλατφόρμας που τρέχει 50% στο μαγαζί. Οπότε έβγαιναν κοντά στα 4 ευρώ το ένα
Η βάθμολογια είναι για αυτό το ποσό ( δύο μπεργκερ και πατάτες στα 10 ευρώ).
Αν πληρώνα 8 ευρώ το ένα όπως είναι το full price θα ήμουν λιγάκι έξαλλος.
Not bad αλλά υπάρχουν καλύτερα.
Αν δεν αλλάξει τιμές δε βλέπω να ευημερει.
Cheers
- Παστράμι με μουστάρδα σιναπόσπορου κτλ . Ωραίο ψωμάκι, ωραία συνοδευτικά και το κρέας οκ (που θύμιζε περισσότερο μοσχαρίσιο γύρο παρά παστράμι). Το καλύτερο πιάτο της παραγγελίας.
- Flatbread με γύρο χοιρινό (δεν δουλεύουνε τη σπάλα πλέον). Ωραίο ψωμάκι (ίδιο με αυτό από παστράμι) αλλά το υπόλοιπο μέτριο προς αδιάφορο.
- Tacros με κοτόπουλο. Ψωμάκι κακό, κοτόπουλο αδιάφορο.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το κακό vfm. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και την γαλατόπιτα αλλά γενικά πολύ μέτριες εντυπώσεις.
Σπάνια δυσανασχετώ με τις τιμές αλλά αυτή την φορά θεωρώ ότι η σχέση τιμής με αξία έχει μεγάλη απόσταση.
Το μεν παστράμι μικρό και μέτριο.
Το δε Tacros επίσης μικρό δεν με συγκίνησε γευστικά η ζύμη του, που είχε μια έντονη γεύση από κάποιο φυτικό λάδι.
To flatbread, καλό αλλά mini pizza/focaccia σε τιμή κανονικού μεγέθους.
Θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί τέτοιες προσπάθειες λείπουν από την πόλη.
Μixed Feelings.
Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, και από την κουζίνα, και από την φοβερή φιλοξενία και προσωπικότητα του ιδιοκτήτη!
Δοκιμάσαμε Tacos al Pastor, Tacros με Πάνκο Γαρίδα, Σαλάτα Σολομού καπνισμένου και στο τελείωμα κέρασμα από τη γλυκιά πίτα Κρουασάν (φοβερή). Μου άρεσαν όλα, μεγάλη εντύπωση το κάπνισμα στο σολομό (έχουν δικό τους καπνιστήριο) και πολύ καλή όλη η σαλάτα. Τα συνόδεψα με μια μπίρα Gose, που την πήρα χωρίς να ξέρω τότε τι εστί Gose και με δυσκόλεψε (πολύ ιδιαίτερη μπίρα, σαν πειραματική)
Δυνατές γεύσεις, σημασία στη λεπτομέρεια, και η ματιά στραμμένη στις νέες τάσεις που υπάρχουν διεθνώς.
Πολύ δυνατή προσπάθεια! Θα ξαναπάω!
Θα το ξαναεπισκευθώ για τα υπόλοιπα, είμαι περίεργος για το burger του..
Ωραίος χώρος και vibes , κάτι διαφορετικό για την πόλη.
Στο φαγητό, η τοστάδα με τόνο που πήρα ήταν καταπληκτική, ωραίο seasoning, έδενε ωραία με την φράουλα.
Τα τάκος ελ παστορ , που δοκίμασα, ήταν νόστιμα, αλλά προσωπικά θα τα ήθελα με περισσότερο ένταση, τραγανότερο κρέας και αρκετά παραπάνω φρέσκο κόλιανδρο (μην βαράτε, ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς Έλληνες).
Το flatbread, δυνατό, βαρελισια φέτα!
Έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλή γαλατόπιτα, αλλά θα την δοκιμάσω την επόμενη φορά.
Τα κοκτειλς οκ.
Τιμές πολύ νορμαλ.
Αξίζει και θέλω να δοκιμάσω και τα παστράμια τους και γενικά μακάρι να κρατήσει την ποιότητα και να το αγκαλιάσει το κοινό της Θεσσαλονίκης γιατί δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά.