Εξαιρετικά τα σορμπέ του , τα οποία τα παρασκευάζουν με μία ιδιαίτερη τεχνική ώστε το τελικό αποτέλεσμα στην υφή να μοιάζει με gelato, δηλαδή είναι πολύ βελούδινα και κρεμώδη.
Σύγχρονο παγωτατζίδικο ντυμένο σαν ακριβό ζαχαροπλαστείο. Μέσα έχει ησυχία και όλα είναι πεντακάθαρα, έξω γίνεται λαικό προσκήνυμα με ουρές δεκάδων κυρίως 30+ ηλικιακά και πεζοδρόμιο λερωμένα από παγωτά που έχουν στάξει. Έχει πληθώρα γεύσεων και ειδών και δουλεύει με μέγεθος και όχι με μπάλες. Παίρνεις είτε χωνάκι είτε κυπελλάκι κάποιου μεγέθους και από κει και πέρα στο γεμίζει με όσες γεύσεις επιθυμείς. Οι τιμές κυμαίνονται από 2 ως 4 περίπου ευρώ για παγωτό στο χέρι. Γευστικά δε με ενθουσίασε ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλον από την παρέα, παρόλαυτα ένιωσα πως έχει καλές πρώτες ύλες και μου άρεσε που δεν ήταν τίγκα στη ζάχαρη. Είναι μάλλον μια τίμια προσπάθεια, αλλά μπορώ να πω πως δε το απόλαυσα το παγωτάκι μου
Χωνάκι με σορμπε ρόδι και πορτοκαλογαλα (πορτοκάλι, κάρδαμο) πολύ ωραίο.
Μου άρεσε.
Εξαιρετικά τα σορμπέ του , τα οποία τα παρασκευάζουν με μία ιδιαίτερη τεχνική ώστε το τελικό αποτέλεσμα στην υφή να μοιάζει με gelato, δηλαδή είναι πολύ βελούδινα και κρεμώδη.
Πολύ ποιοτικό. Πολλές επιλογές.