@Κοιλιόδουλος1
Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και επειδή αναφερόμαστε σε γεύσεις και...υφές, το κριτήριο μου είναι καθαρά υποκειμενικό..Ούτως ή άλλως σε 2 πολύ καλά γλυκά ψάχνουμε το λίγο καλύτερο ;)
@βιβλιοφάγος
Να προσθέσω επίσης πως κατά την άποψη μου γευστικά νικάει ο Γ. Ελενίδης. Κερδίζει σε ποσότητα και η κρέμα του πιο πλούσια κι βελούδινη σε σύγκριση με του Ελενίδη. (Ναι τριγωνο-inception).
Με επιφύλαξη θα αναφέρω το εξής : Τα 2 ξαδέρφια έχουν "σπάσει" την αρχική επιχείρηση των Αφων Ελενίδη, εξ'ου και η παρουσία 2 διαφορετικών logo στις επωνυμίες (το ένα πιο "παλιακό" γράφει Ζαχαροπλαστείον Γ. Ελενίδη και το άλλο πιο καινούριο, γράφει Τρίγωνα Ελενίδης)..Τώρα περί αυθεντικότητας και παλαιότητας δεν ξέρω κατι παραπάνω, αν κάποιος γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει ;)
Απ’ ότι έμαθα κάνοντας μία μικρή έρευνα, το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αποτελεί μέλος της επωνυμίας Τρίγωνα Πανοράματος Γ. Ελενίδη. Με λίγα λόγια δεν πρόκειται για τον ορίτζιναλ Ελενίδη. Ίσως να είναι σόι. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες ας τις μοιραστεί μαζί μας. Προς το παρών, για αυθεντικά τρίγωνα πανοράματος στον Γ. Ελενίδη στην Γούναρη.
Καινούργιο κατάστημα αυτό μιας παραδοσιακής σειράς ζαχαροπλαστείων στη Θεσσαλονίκη. Στο προφιτερόλ τους η σοκολάτα λίγο παχύρρευστη αλλά με γεύση κάπως ζαχαρώδη, όχι κορυφαία για το γούστο μου, και όχι την πλούσια και βελούδινη και πιο ρευστή υφή (στη σοκολάτα) που θεωρώ ότι πρέπει να έχει αυτό το γλυκό. Το μόνο που ήταν ένα επίπεδο καλύτερο ήταν το choux με την κρέμα patissiere. Κατά τα άλλα, θεωρώ, υπερεκτιμημένο το προφιτερόλ τους και σίγουρα όχι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και επειδή αναφερόμαστε σε γεύσεις και...
Να προσθέσω επίσης πως κατά την άποψη μου γευστικά νικάει ο Γ. Ελενίδης. Κερδίζει σε ποσότητα και η κρέμα του πιο πλούσια κι βελούδινη σε σύγκριση με του Ελενίδη. (Ναι τριγωνο-inception).