πολυ καλο γαλλικο εστιατοριο στα πετραλωνα
οπου θα γευθεις νοστιμο φαγητο σε παρειστικο περιβαλλον μικρου γαλλικου μπιστρο
το μαγαζι εχει την ιδιαιτεροτητα να μπλεκει τις παρεες, ισως λογο ελλειψεις χωρου,αφου σε μακροστενα τραπεζια 12 ατομων μπορεις να δεις να τρωνε 3 διαφορετικες παρεες
..απο αποψη φαγητου o lucien με τον χαρακτηριστικο ψηλο καπελο μαγειρευει ,επιβλέπει της ανοιχτης κουζινας και περιφερεται αναμεσα στα τραπεζια ρωτωντας για την ποιοτητα των φαγητων που ετοιμασε...το μαγαζι δουλευει με 3 Course Menu και εχεις να επιλεξεις απο 8 διαφορετικα πιατα αντιστοιχα... Ο κατάλογος έχει κάποια σταθερά πιάτα τα οποία είναι πολύ νόστιμα, όπως η σπιτική τερίνα, η entrecôte (μοσχαρίσια τρυφερή μπριζόλα κόντρα) που σερβίρεται με σάλτσα bearnaise και πατάτες dauphinoise ( πατάτες με κρέμα γάλακτος και λίγο σκόρδο!) και βέβαια η crème brûlée. Καλή και η crema catalana με βατόμουρο
ενω στο πιατο ημερας πετυχαμε κρεμυδοσουπα και παπια κονφι και τα δυο πιατα εκπληκτικα...οι μεριδες ειναι αρκετα μεγαλες και η τιμη για το μενου ειναι 25 eyro /ατομο,τιμη που την θεωρω πολυ λογικη...τα κρασια ξεκινανε απο τα 10 euro το μπουκαλι...ενω δεν κανουν τηλεφωνικες κρατησεις..πρεπει να πας απο εκει και αν δεν βρεις να κατσεις τοτε αφηνεις το τηλεφωνο σου για να σε ειδοποιησουν(εμας μας εδωσαν μιση ωρα αναμονης και ετσι και εγινε)
μετα απο ολη αυτην την φλυαρια καταληγω οτι ειναι ενα εξαιρετικο γαλλικο μπιστρο οπου τρως καλα σε λογικες τιμες γιαυτο και το και προτεινω
οπου θα γευθεις νοστιμο φαγητο σε παρειστικο περιβαλλον μικρου γαλλικου μπιστρο
το μαγαζι εχει την ιδιαιτεροτητα να μπλεκει τις παρεες, ισως λογο ελλειψεις χωρου,
..
ενω στο πιατο ημερας πετυχαμε κρεμυδοσουπα και παπια κονφι και τα δυο πιατα εκπληκτικα...
μετα απο ολη αυτην την φλυαρια καταληγω οτι ειναι ενα εξαιρετικο γαλλικο μπιστρο οπου τρως καλα σε λογικες τιμες γιαυτο και το και προτεινω