Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κάμπια από μυρώνια και κουκουνάρι
Παπαρούνα με ιπποφαές, καραμελωμένο βούτυρο, τόφι φουντούκι
Βρώσιμη πεταλούδα, κρέμα γύρης, παγωτό ξινόγαλο
Χοιρινή ράχη από ελληνικό iberico, σιτηρά σε ζύμωση.
Παστή γλώσσα, σέσκουλα, χαβιάρι, σάλτσα κρασιού από ραβέντι
Brioche γλάσο κρεμμυδιού σε ζύμωση φρέσκο κατσικίσιο τυρί (θα πλήρωνα όλο το μενού για να ξαναφάω μόνο αυτό το πιάτο)
Μπακαλιάρος μαγειρεμένος σε λάδι εσπεριδοειδών σε σάλτσα μυδιών (ασύλληπτα νόστιμο)
Στρειδόχτενο κρέμα λεμόνι
Γυαλιστερή με φρούτα και λαχανικά σε ζύμωση
Πιπεριά με koji, γεμιστή με καλαμάρι και μπάτζο
"Δαγκάνα" αστακού από ψητό λωτό, γιαούρτι
Θαλάσσια ανεμώνη, αυγά ψαριών
Ο χώρος είναι ακραία εντυπωσιακός με θέα προς τη θάλασσα. Το φαγητό έχει πολλά περίεργα υλικά, δύσκολες τεχνικές, περίεργους συνδυασμούς (μπακαλιάρος με βερύκοκο ή καλκάνι με κεράσι) παρουσίαση και γεύση. Το σέρβις επαγγελματικό και όπως πρέπει.
Σε κρασί, πολλές ετικέτες απο κάθε χώρα, άπειρες επιλογές σε ποτήρι με το σύστημα που δεν ανοίγει η φιάλη και δεν οξειδώνεται το κρασί. Τα ποτήρια απο 11-12 ευρώ και οι φιάλες από μόλις 32 ευρώ έως και τετραψήφια. Αξίζει και με το παραπάνω το κόστος του degustation τους, που πλεόν είναι στα 240 ευρώ το άτομο.
Κάτι που μου φάνηκε μερικώς άκομψο είναι ότι χρέωσαν 10 ευρώ στο τραπέζι για νερό που σερβιριζόταν απο κανάτα.
Μενού degustation 12 πιάτων 200 ευρώ
Juice pairing 70 Ευρώ
Wine pairing 120 (6 ετικέτες) ευρώ
Fine wine pairing 200 Ευρώ (7 ετικέτες)
Όποιος θέλει να μου κάνει το τραπέζι θα το δεχτώ με χαρά