Κατάλογος (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 12/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 11/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 10/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 9/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 8/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 7/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 6/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 5/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 4/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 3/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 2/12
Κατάλογος Αυγούστου 2017: σελίδα 1/12
ένα κυριακάτικο γεύμα όπου κυριολεκτικά τίποτε δεν τρωγόταν.
Ξαναζεσταμένο (κλαμένο) χταπόδι σχάρας,
άνοστα τηγανιτά μύδια που σερβιρίστηκαν χλιαρά,
κουτσομούρες δολοφονημένες από ερασιτεχνικό τηγάνισμα,
μετρημένες έντεκα σαρδέλες στη μερίδα,
ωμή μελιτζάνα σχάρας,
μέχρι και τα συνοδευτικά λεμόνια, κομμένα από μέρες, σερβιρισμένα και ξαναμαζεμένα.
Ως επίλογο και χειρότερη όλων μια μακαρονάδα με (ας πούμε) θαλασσινά, πνιγμένη στον πελτέ, ταπεινωμένη από τη διεκπεραίωση, με μια γαρίδα και κάτι ψίχουλα από διάφορα.
Φαγητό κάτι χειρότερο από αυτό που θα αποκαλούσαμε τουριστικό,
εδώ δεν παίζει ρόλο το ακριβό ή το φτηνό,
εδώ κλαις το κάθε ευρώ, τη χαμένη ευκαιρία να φας αξιοπρεπώς,
ότι σου χάλασε κυριολεκτικά η διάθεση επειδή την πάτησες σαν αδαής.
Στα του φαγητού, τηγανιτές μελιτζάνες με αρκετό λάδι, μελιτζάνα ψητή μέτρια, σαρδέλα καλή, σαλάτα του σεφ κακή, μύδια σαγανάκι καλά, μακαρονάδα με θαλασσινά κακή (στα 13 ευρώ με μια κατεψυγμένη γαρίδα και δυο ζάρια χταπόδι). Με πατάτες αναψυκτικά και τίποτα που ίσως ξεχνάω στα 80 ευρώ ή 20 κατά άτομο. Δε θα ξαναπήγαινα.
κακά λάδια. πολύ κακά λάδια.
τίποτα δεν ήταν καλό, παρά μόνο μέτριο. εκτός της σκορδαλιάς.