Επίσκεψη στις 19/8/24, για δύο άτομα. Δοκιμάστηκαν:
-χταπόδι ψητό με φάβα (νόστιμο, λίγο σκληρό, 18.00€)
-καλαμαράκι τηγανητό με μαύρο ταραμά (εξαιρετικό, λεπτού πάχους ροδέλα και ως αποτέλεσμα μαλακή, ο μαύρος ταραμάς ενδιαφέρουσα πινελιά, 11.00€)
-σαρδέλα σχάρας (μια καλή σαρδέλα, 10.00€)
-πατάτες τηγανητές (χεράτες, καλές, 4.00€)
-τζατζίκι (δυνατό, μερίδα λίγο τσουρούτικη στο μάτι αλλά τελικά επαρκής, 5.00€)
-μισό κιλό χύμα λευκό (αξιοπρεπές, 5.00€).
Το σύνολο 56.00€ για καλές σε ποιότητα και ποσότητα μερίδες, σε τρέχουσες τιμές δεν είναι πια και τόσο πιο ακριβό από αντίστοιχες upscale ψαροταβέρνες στη Θεσσαλονίκη. Προτείνεται.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ψαροταβέρνα στην παραλία του Ναυπλίου. Ο ιδιοκτήτης (μεγάλη μούρη) ήταν κολλητός οικογενειακού φίλου, ο οποίος και παρήγγειλε σφυρίδα (ουάου). Ποιοτικά τα φαγητά. Από τιμές δεν πλήρωσα να πω αλλά πρέπει να ταν ακριβές.
-χταπόδι ψητό με φάβα (νόστιμο, λίγο σκληρό, 18.
-καλαμαράκι τηγανητό με μαύρο ταραμά (εξαιρετικό, λεπτού πάχους ροδέλα και ως αποτέλεσμα μαλακή, ο μαύρος ταραμάς ενδιαφέρουσα πινελιά, 11.
-σαρδέλα σχάρας (μια καλή σαρδέλα, 10.
-πατάτες τηγανητές (χεράτες, καλές, 4.
-τζατζίκι (δυνατό, μερίδα λίγο τσουρούτικη στο μάτι αλλά τελικά επαρκής, 5.
-μισό κιλό χύμα λευκό (αξιοπρεπές, 5.
Το σύνολο 56.