Είναι το 2ο steakhouse (το Argentina στον Μαραθώνα είναι το άλλο) που βρίσκω στην Ελλάδα να πετυχαίνει την μπριζόλα όπως στην Αμερική-μεγάλη ζουμερή και νόστιμη. Συμπαθητικό μαγαζί, πολύ καθαρό με θέα θάλασσα. Το κρέας του πολύ καλό. Οι τιμές του είναι κλασικές για τιμές παραλία Ρόδου, τουτέστιν ακριβός. 2 μπριζόλες 1 σαλάτα 1 μεζέ 1 ρετσίνα 1 σόδα 63Ε. Τουλάχιστον σε σχέση με τους άλλους στην ίδια περιοχή μπορώ να πω ότι ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ το φαί.
Νίκος Γλεντής 73
Η επιτομή του γαλλικού steak & frittes συν μπουκάλες κόκκινο ελληνικό κρασί, εξαιρετικό rib eye (black angus?) για τα δεδομένα του νησιού. Παρόλο που μονίμως άδειο λόγω ακρίβειας, η ποιότητα του μοσχαριού σταθερή, ροζ-αλ ντέντε, όπως πρέπει,όλα τα άλλα μετριότατα,σέρβις σούξου,40-45 ευρώ το άτομο-βλέπε τουρίστας.Μια φορά το χρόνο το τιμάω να πούμε.