Στο χωριό Πετρίτη πήγαμε μετά από υπόδειξη ντόπιου ότι ως ψαροχώρι έχει φρέσκο ψάρι, στη συγκεκριμένη ταβέρνα πήγαμε έχοντας δει καλή βαθμολογία στο γκουγκολ. Άνθρακας ο θησαυρός. Αν εξαιρέσει κανείς το φιλικό σέρβις και τη συμπαθητική τοποθεσία τραπεζιών σε ντεκ πλάι στη θάλασσα, το φαγητό ήταν μακράν το χειρότερο που φάγαμε στο νησί (εντάξει δεν είναι δα και δύσκολο να φας άσχημα στην Κέρκυρα), εκτός και του καλαμαρίου σχάρας που ήταν φρέσκο. Τι να απαριθμήσω πρώτα; Μάλλον την άθλια φέτα φούρνου με πεταμένη σάλτσα πουμαρό και έπειτα την αστεία ποσότητα τηγανητών κολοκυθακίων με γεύση πατάτας γκούντιζ, το κονσερβένιο ντολμαδάκι, την αδιάφορη φάβα, τα μέτρια χόρτα. Κερασμένο φρούτο με γλυκό κουταλιού καρότο, 17€/άτομο και δεν θα ξαναπατούσα επ' ουδενί. Για να είμαι πάντως δίκαιη αναφέρω ότι μέσα είχε ψάρι σε βιτρίνα που φαινόταν φρέσκο.