Πρέπει να έκλεισε το 2012 ή 2013 και να άνοιξε ξανά μετά το 2016-2018.
Σxόλια (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μάνος
Πολύ φθηνά όλα, καλοπροαίρετο και ευγενικό προσωπικό (στους Σείχηδες και στον Γκοτιέ, ένας χώρος λαϊκός, που πάνω απ' όλα σε κάνει να νιώθεις άνετα...
τασπαπ
προφανως για τον χωρο θα αξιζει. απο ποιοτητα κλπ δεν ξερω. επισης ειναι γνωστα τα σκηνικα που εγιναν με οχι τυχαιους "απλους πελατες" για μετακινηση καρεκλας...
Οι χώροι είναι πραγματικά απίθανοι και αυτό οφείλεται σ' αυτούς που το έκτισαν μερικούς αιώνες πριν και όχι στους σημερινούς του ιδιοκτήτες που προσέθεσαν το στοιχείο "βίπερ-νόρα" στην διακόσμηση που μερικές φορές αγγίζει το κίτς. Έμεινα μια φορά (χωρίς να φάω) και μια φορά αποπειράθηκα να φάω (χωρίς να μείνω). Εκείνη την δεύτερη φορά πρόσεξα πως το προσωπικό αντιμετωπίζει τους πελάτες σαν μάλλον κατώτερες μορφές ζωής - προπαντός όταν δεν μένουν στο ξενοδοχείο. Αφού πήγαμε για καφέ, σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στο εστιατόριο και καθώς ένα μέρος της παρέας έκανε δίαιτα ρώτησε έξω από την πόρτα έναν σεβιτόρο αν "μπορούμε να έχουμε καμια σαλάτα" - χαζή ερώτηση, συμφωνώ, αλλά και η απάντηση σε ύφος 46,8 καρδιναλίων (ή 3,7 μητροπολιτών) ότι δεν μπορούμε έξι άτομα να μοιραστούμε μια σαλάτα ήταν τουλάχιστον ηλίθια. Προφανώς φύγαμε και δεν μας κάνει πια κέφι να το δοκιμάσουμε. Έχει πάνω από χρόνο που συνέβη.
Παναγιώτης
Να συμπληρώσω πως την τελευταία φορά που πήγα (πριν απο χρόνια), μας έγινε παρατήρηση επειδή μετακινήσαμε καρέκλα απο διπλανό τραπέζι για να καθίσει και το πέμπτο άτομο της παρέας, καιαργότερα γιατί τολμήσαμε να ακουμπήσουμε ποτήρι σε ιμιτασιόν αντίκα τραπεζάκι δίπλα στο τραπέζι μας. Ούτε σε σπίτι κακιάς πεθεράς να ήμασταν......
Δεν θέλουν ντόπιους, και το δείχνουν.
Κόκκινη κάρτα και Black-List.........
Παναγιώτης
Εκτός απο dress code, υπάρχει και "αστυνομία θορύβου". Απαγορεύεται το δυνατό γέλιο και οι έντονες συζητήσεις (δεν κάνω πλάκα). Γνω στό μεταξύ των Καβαλιωτών και σαν "Σουσ-καφέ", λόγω της στολισμένης κυρίας που περιφέρεται με το δάχτυλο στα χείλη κάνοντας "σους-σους" σε όποιον κρίνει πως υποβαθμίζει την τελειότητα του χώρου. Απαγορεύονται τα παιδιά.
You have been warned...........
γιωργος
πράγματι ο χώρος είναι τέλειος και το σερβις άψογο ΑΛΛΑ,
όταν πήγα στην τουαλέτα έμεινα άφωνος από την κατάσταση.
σίγουρα δεν καθαρίστηκε την μέρα εκείνη και ήταν σχεδόν βράδυ.
δεν θέλω να περιγράψω και ελπίζω να είναι τυχαιό γεγονός, αν και απαραδεκτο για κάποιο χώρο που θέλει και μπορεί να προσφέρει καλές υπηρεσίες
Όλα πολύ προσεγμένα...Πιάτα, μαχαιροπίρουνα, δαντέλες....
Ωραιότατα συνδυασμένα....
Επίσης, άψογο service....
Ήπιαμε San Pelegrino (6 euro) & Thema Παυλίδη (23 eyro).
Για χαιρετισμό μας προσέφερεαν ελιές (απύρηνες) σε λάδι με παλαιωμένο βαλσάμικο και μυρωδικά....συνοδεία ψωμιού (που εσύ επιλέγεις από ένα ωραίο καλαθάκι)
και ο χαιρετισμός του chef ήταν μοσχαράκι με ψητά λαχανικά τυλιγμένα σε τορτίγια, πάνω σε μια σάλτσα ντομάτας
Τα ορεκτικά - σαλάτες ήταν από 8-16 euro
Δοκιμάσαμε κρύα σούπα γιαούρτι με μέντα, γλυκό σταφύλι & φιλέ αμυγδάλου (8 euro) και σαλάτα καπνιστού σολωμού με γκρειπ φρουτ, αβοκάντο, ρόκα, κουκουνάρι και παναρισμένο κρεμμύδι (14 euro)
Θυμάμαι ότι είχε ψητά λαχανικά σε βαλσάμικο, Κασπάτσιο μάσχου με λάδι λευκής τρούφας....
Κυρίως πιάτα από 12-35 euro
Εμείς επιλέξαμε ταλιολίνι με καπνιστό σωλομό (18 euro) και σφυρίδα με σάλτσα εσπεριδοειδών, κάπαρη, πάνω σε βάση ταμπουλέ (35 euro)
Θυμάμαι είχε Ριζότο Μιλανέζ, Κοτόπουλο με κάρυ και μάνγκο...
Επιδόρπια 10-15 euro
Κλείσαμε με μιλφειγ φράουλας (13 euro) & Παγωτό μόκα (12 euro)
ο χώρος αξίζει ως εμπειρία....
τα πιάτα ήταν καλά...αλλά δεν ενθουσιαστήκαμε τρελά.....
Α, υπάρχει dress code ;-)
Όχι ενδυμασία θαλάσσης (βερμούδα, σαγιονάρα κτλ)
Δεν θέλουν ντόπιους, και το δείχνουν.
Κόκκινη κάρτα και Black-List.........
You have been warned...........
όταν πήγα στην τουαλέτα έμεινα άφωνος από την κατάσταση.
σίγουρα δεν καθαρίστηκε την μέρα εκείνη και ήταν σχεδόν βράδυ.
δεν θέλω να περιγράψω και ελπίζω να είναι τυχαιό γεγονός, αν και απαραδεκτο για κάποιο χώρο που θέλει και μπορεί να προσφέρει καλές υπηρεσίες
Υπέροχος χώρος.....
Όλα πολύ προσεγμένα...
Ωραιότατα συνδυασμένα....
Επίσης, άψογο service....
Ήπιαμε San Pelegrino (6 euro) & Thema Παυλίδη (23 eyro).
Για χαιρετισμό μας προσέφερεαν ελιές (απύρηνες) σε λάδι με παλαιωμένο βαλσάμικο και μυρωδικά....
και ο χαιρετισμός του chef ήταν μοσχαράκι με ψητά λαχανικά τυλιγμένα σε τορτίγια, πάνω σε μια σάλτσα ντομάτας
Τα ορεκτικά - σαλάτες ήταν από 8-16 euro
Δοκιμάσαμε κρύα σούπα γιαούρτι με μέντα, γλυκό σταφύλι & φιλέ αμυγδάλου (8 euro) και σαλάτα καπνιστού σολωμού με γκρειπ φρουτ, αβοκάντο, ρόκα, κουκουνάρι και παναρισμένο κρεμμύδι (14 euro)
Θυμάμαι ότι είχε ψητά λαχανικά σε βαλσάμικο, Κασπάτσιο μάσχου με λάδι λευκής τρούφας....
Κυρίως πιάτα από 12-35 euro
Εμείς επιλέξαμε ταλιολίνι με καπνιστό σωλομό (18 euro) και σφυρίδα με σάλτσα εσπεριδοειδών, κάπαρη, πάνω σε βάση ταμπουλέ (35 euro)
Θυμάμαι είχε Ριζότο Μιλανέζ, Κοτόπουλο με κάρυ και μάνγκο...
Επιδόρπια 10-15 euro
Κλείσαμε με μιλφειγ φράουλας (13 euro) & Παγωτό μόκα (12 euro)
ο χώρος αξίζει ως εμπειρία....
τα πιάτα ήταν καλά...
Α, υπάρχει dress code ;
Όχι ενδυμασία θαλάσσης (βερμούδα, σαγιονάρα κτλ)
arsinoe
Ετσι ηταν τοτε ( καναδυο χρονια πριν)...