Βρίσκεται στο ψαροχώρι του Κατηγιώργη. Ακριβώς μπροστά από τα τραπέζια έχει παραλία που μπορείς να στήσεις την ομπρέλα σου και να εναλλάσσεις τις βουτιές με τα τσίπουρα. Μοναδικό μειονέκτημα ότι ακόμα και καθημερινές έχει πολύ κόσμο και είναι ο ένας δίπλα στον άλλον.
Το επισκεφτήκαμε δυο φορές στη διάρκεια των διακοπών μας.
Οι μεζέδες με το τσίπουρο σχεδόν όλοι κάτω του μετρίου και οι περισσότεροι ξαναζεσταμένοι.
Τα ψάρια του όμως εξαιρετικά ψημένα και σε τιμές απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με Θεσ/νικη και Χαλκιδική. Συναγρίδα, Τσαούσι, Φαγκρί πελαγίσια 35-40€/κιλό!
Ωραίος τύπος ο ιδιοκτήτης που ξέρει να σε κερδίζει.
Στοχευμένη επίσκεψη για καραβιδομακαρονάδα στην Αρετή. Προηγήθηκε κράτηση, μιας και το τριήμερο του 15αύγουστου γινόταν πανικός. Μας βόλεψαν σε τραπέζι πανω στην άμμο, που ακούγεται πολύ ωραίο αλλά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα στον κόσμο.
Αρχικά πήραμε τσίπουρα με μεζέ, όπου κατέφθασαν τυποποιημένοι μεζέδες κονσέρβας με χταπόδι, καρότο, καλαμπόκι, μαύρο φασόλι, πίκλα αγγουριού, κρεμμύδι ατάκτως ερριμμένα για να θυμίζουν δημιουργικό μεζέ. Το μόνο που σώθηκε κάπως ήταν ενα τουρσί μελιτζάνας με το σκορδάκι και το ξυδάκι του.
Πριν τη μακαρονάδα, κατέφθασαν και μια χωριάτικη με φέτα (μια χαρά), ενας γαύρος τηγανητός που πίκριζε έντονα καθότι ακαθάριστος, ενα θράψαλο τηγανητό που ήρθε σχετικά κρύο και επίσης κρύες τηγανητές πατάτες.
Αντιθέτως, η μακαρονάδα (για 3 άτομα) με τις καραβίδες και τις γαρίδες ήταν πολύ νόστιμη, με σωστά δεμένη σάλτσα και ψωμωμένες γαρίδες.
Απ' ότι κατάλαβα, ο τρόπος που δουλεύει το μαγαζί είναι ο εξής: Πες μου για πόσα άτομα να υπολογίσω μακαρονάδα και θα σου φέρω ό,τι άλλο έχω έτοιμο μέχρι να γίνει. Εξ ου και τα προαναφερθέντα κρύα πιάτα.
Λογαριασμός στο μιλητό, δώσαμε 80 ευρώ (6 άτομα) για τα παραπάνω συν μερικές μπύρες. Από τιμές, το λες και vfm, αλλά δε νομίζω να το επέλεγα ξανά.
Το επισκεφτήκαμε δυο φορές στη διάρκεια των διακοπών μας.
Οι μεζέδες με το τσίπουρο σχεδόν όλοι κάτω του μετρίου και οι περισσότεροι ξαναζεσταμένοι.
Τα ψάρια του όμως εξαιρετικά ψημένα και σε τιμές απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με Θεσ/νικη και Χαλκιδική. Συναγρίδα, Τσαούσι, Φαγκρί πελαγίσια 35-40€/κιλό!
Ωραίος τύπος ο ιδιοκτήτης που ξέρει να σε κερδίζει.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για μεγάλο ψάρι.
Αρχικά πήραμε τσίπουρα με μεζέ, όπου κατέφθασαν τυποποιημένοι μεζέδες κονσέρβας με χταπόδι, καρότο, καλαμπόκι, μαύρο φασόλι, πίκλα αγγουριού, κρεμμύδι ατάκτως ερριμμένα για να θυμίζουν δημιουργικό μεζέ. Το μόνο που σώθηκε κάπως ήταν ενα τουρσί μελιτζάνας με το σκορδάκι και το ξυδάκι του.
Πριν τη μακαρονάδα, κατέφθασαν και μια χωριάτικη με φέτα (μια χαρά), ενας γαύρος τηγανητός που πίκριζε έντονα καθότι ακαθάριστος, ενα θράψαλο τηγανητό που ήρθε σχετικά κρύο και επίσης κρύες τηγανητές πατάτες.
Αντιθέτως, η μακαρονάδα (για 3 άτομα) με τις καραβίδες και τις γαρίδες ήταν πολύ νόστιμη, με σωστά δεμένη σάλτσα και ψωμωμένες γαρίδες.
Απ' ότι κατάλαβα, ο τρόπος που δουλεύει το μαγαζί είναι ο εξής: Πες μου για πόσα άτομα να υπολογίσω μακαρονάδα και θα σου φέρω ό,
Λογαριασμός στο μιλητό, δώσαμε 80 ευρώ (6 άτομα) για τα παραπάνω συν μερικές μπύρες. Από τιμές, το λες και vfm, αλλά δε νομίζω να το επέλεγα ξανά.