Ακόμη και ο συμπαθής ηθοποιός έχει υποκύψει στην αθηναϊκή δηθενιά που υπαγορεύει(ανεξάρτητα από την κουζίνα του μαγαζιού) περιβάλλον και σέρβις κάπως στημένο και τιμές φουσκωμένες. Συν την παρουσία κρεάτων σχάρας που καταλαμβάνουν το μισό χώρο στα κυρίως και σε παράλογα ψηλές τιμές.
Στα καλά του μαγαζιού: ο εσωτερικός του κήπος, η καλή ρακή, οι πολύ καλοί χοχλιοί μπουρμπουριστοί, ένα απίθανο απάκι, το λουκάνικο, τα μυζηθροπιτάκια με μέλι(όπως τα φτιάχνουν στα Χανιά, σε αντίθεση με το χανιώτικο μπουρέκι του που ήταν ιμιτασιόν). Με τα παραπάνω συν μια σαλάτα , 2 ρακές, κουβέρ κλπ 60 ευρώ.
Στα καλά του μαγαζιού: ο εσωτερικός του κήπος, η καλή ρακή, οι πολύ καλοί χοχλιοί μπουρμπουριστοί, ένα απίθανο απάκι, το λουκάνικο, τα μυζηθροπιτάκια με μέλι(όπως τα φτιάχνουν στα Χανιά, σε αντίθεση με το χανιώτικο μπουρέκι του που ήταν ιμιτασιόν). Με τα παραπάνω συν μια σαλάτα , 2 ρακές, κουβέρ κλπ 60 ευρώ.