Παραδοσιακό βιεννέζικο εστιατόριο σε κελλάρι:Ατμοσφαιρική θολωτή αίθουσα με μεγάλα ξύλινα τραπέζια και πάγκους. Στον προθάλαμο του μαγαζιού υπάρχει ένα τραπέζι που συνήθως φιλοξενεί τους βιεννέζους αμαξάδες (fiaker)όταν κάνουν διάλειμμα.Προς τιμήν τους υπάρχει στη βιεννέζικη κουζίνα το πολύ "δυναμωτικό" fiaker gulash( goulash από βοδινό εμπλουτισμένο με λουκάνικα, τηγανητό αυγό,τουρσιά και semmelknödel).Τα συνήθη παραδοσιακά πιάτα- σνίτσελ, ταφελσπιτζ, κότσι κ.α- είναι παρόντα στο μενού μαζί με μπύρες και αμέτρητα κρασιά. Συχνά έχει και ζωντανή μουσική (ακκορντεόν).