Για φούρνος νομίζω ότι περισσότερα κερδίζει όπως γράφει και ο dallas από το σαλόνι του καφέ. Το πεϊνιρλί είναι must τις Κυριακές. Επίσης λες και αποτελεί τάμα, αν δεν "αρπάξουν" σε εκνευριστικό βαθμό πολλές φορές οι σφακιανόπιτες ή τα περέκ δε θα πάει καλά η δουλειά. Από κέικ προτιμώ εκείνο με καρύδι και σταφίδες. Βγαίνει λίγο ακριβό στο κομμάτι αλλά με ένα χορταίνω.
Πιο πολύ θα το έλεγες καφέ-ζαχαροπλαστείο-φούρνος. Θα πας πιο πολύ για καφέ και brunch παρά να αγοράσεις το ψωμί της ημέρας. Μου φάνηκε λίγο ακριβό αλλά είναι οκ ο χώρος και με ποιοτικές επιλογές. Θα προτιμούσα να υπάρχει και η επιλογή του απλού παραδοσιακού πεϊνιρλί που τους έχει κάνει ξακουστούς στην καλαμαριά.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μακράν από τα καλύτερα κουλούρια που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια.
Επίσης πάρα πολύ δυνατή η σπανακοτυρόπιτα. Θηρίο σε γέμιση και θυμίζει πίτα από γιαγιά!
alex
Πριν το Πασχα ανοιξε ενα ακομα στον Ευοσμο, στην οδο Μεγαλου Αλεξανδρου (δε θυμαμαι νουμερο).
Μήτσος
Από τότε που μετακόμισα προς Καλαμαριά μεριά, είναι ο μόνιμος προορισμός μου για να πάρω κάτι για πρωινό. "Μπεσαμελάκια" (πιτάκια σφολιάτας με κασέρι-μπέηκον-μπεσαμέλ, όποιος είναι λάτρης των αλμυρών γεύσεων θα τα ερωτευθεί!) και μικρά πιροσκί (γεμίσεις: Πατάτα, Τυρι, Ζαμπόν-Κασέρι) οι μόνιμες αγορές μου από εκεί. Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πεϊνιρλί (το ορίτζιναλ εννοείται, ΜΟΝΟ με κασέρι)κάθε ξημέρωμα Κυριακής γνωστό, σχεδόν, σε όλη την πόλη ένα ακόμα από τα ατού του μαγαζιού.
Επίσης πάρα πολύ δυνατή η σπανακοτυρόπιτα. Θηρίο σε γέμιση και θυμίζει πίτα από γιαγιά!