Εικόνες (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μουσακάς με αφρό μπεσαμέλ και μοσχαρίσιο κρέας (ωραία εκδοχή και νόστιμο)
Καβουρμάς με στακα και αυγό με panko
"Κοτόπουλο sous vide, υφές τοπιναμπούρ, σάλτσα παρμεζάνας, λάδι βασιλικού" (περιποιημένο και πολύ νόστιμο, αλλά στα 14€ μου φάνηκε ακριβό)
"Ταμπουλέ, κινόα, πλιγούρι, μήλο, σέλερι, μέντα, αποξηραμένα φύλλα άνθρακα" (νόστιμο)
"Νιόκι πατάτας, ποικιλία μανιταριών, φρέσκια τρούφα, βολάκι Άνδρου και λάδι τρούφας" (νόστιμο, θα ήθελα απλώς να ήταν μεγαλύτερη μερίδα)
Εστιατόριο με έμφαση στο κρασί (ιδιοκτήτης σομελιέ ) υπάρχει μια λίστα που αλλάζει κάθε μηνα και ένα open κελάρι με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας που μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο premium ( έχει 500 ετικέτες όπως μας ενημέρωσαν ) από αυτή την άποψη με κέρδισε είδαμε μεράκι και πολύ καλό σέρβις και σωστές πληροφορίες σχετικά με τα κρασιά
Από θέμα φαγητού ενδιαφέροντα πιάτα και από θέμα μενού και εκτέλεσης με άφησαν ικανοποιημένο
Τα γλυκά που λένε πιο κάτω άλλαξαν pastry chef και ήταν πολύ καλά και το προφιτερόλ και το τιραμισού
Εν κατακλείδι ωραία προσπάθεια και θα ξαναπήγαινα άνετα
Ο κατάλογος όπως πρέπει μικρός και το σέρβις ήταν στο ύψος των περιστάσεων υποστηρίζοντας τον κατάλογο και προτείνοντας ανάλογο κρασί.
5/5 ορεκτικά
5/5 σαλάτες
4/5 κυρίως που ήθελαν μικροδιορθωσεις
Τα γλυκά είναι μια άλλη ιστορία (άλλα πολύ καλά, άλλα κάτω των προσδοκιών)
Πάρα πολύ ικανοποιημένος!
Απευθύνεται σε πιο χοντρά πορτοφόλια.
@Jorgen, η τιραμισού όντως δε θύμιζε τιραμισού...
Τα υπόλοιπα γλυκά όμως πολύ δυνατά (μια τριλογία σοκολάτας εξαιρετική με πολύ καλό στρώσιμο στη σοκολάτα)