Ντόπιοι λένε ότι υπερτερεί του κοντινού στην Πλ. Ύδρας αν και φαντάζομαι όλα τα καταστήματα τροφοδοτούνται από το ίδιο παρασκευαστήριο. Με θετική αύρα η κυρία που πετυχαίνω συνήθως τα απογεύματα. Δοκιμάζω τα γλυκά του με προτίμηση cheesecake-lemon & πολίτικο.
Κάποια στιγμή μας έφεραν κέρασμα cheesecake. Θα έλεγα οτι είναι το καλύτερο cheesecake που έχω φάει και το τιμώ όταν βρίσκεται στο δρόμο μου.
Εξαιρετικό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Το πεϊνιρλί πολύ δυνατό, φρέσκο και ζεστό από το φούρνο με βούτυρο από πάνω, λιχουδιά! Τα κρουάσανάκια του με σοκολάτα εξαιρετικά, από τα καλύτερα που έχω φάει! Απόδειξη κανονικά.
Στην Καλαμαριά το πεϊνιρλί ήταν ιεροτελεστία. Όποιος δεν είχε φάει από καλαμαριώτικο φούρνο δεν είχε φάει ποτέ πεϊνιρλί. Μόνο Κυριακή αυστηρά. Μετά το έκαναν κάθε μέρα (άρα όχι φρέσκο). Μετά έκλεισε ο Λαμπρίδης. Το συγκεκριμένο είναι τίμιο...
Τάσος
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου.
Το πενιρλί που κάνει, είναι τίγκα στο ζυμάρι και άγευστο κασέρι. Είναι για να χορτάσεις και όχι για να γευτείς.
Ένα άλλο που με εκνευρίζει είναι ότι έχει ακριβό ψωμί και δεν κόβει τόσο συχνά αποδείξεις...
Αρετσιανός
Ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο σχόλιο ότι έχει καταπληκτική ταχινόπιτα - δυστυχώς μόνο στις περιόδους νηστείας
Αρετσιανός
Ε όχι και απίστευτα βρωμιάρηδες! Απίστευτα νόστιμα πράγματα. Και τα ψωμιά τους (προτιμώ το φορμάκι με προζύμι), από τα πιο καλά κουλούρια (τα απλά), ένα σωρό βουτήματα με κεντρική ατραξιόν τις πλεξούδες, κρουασανάκια και τσαπατάκια πολύ καλά (τα προτιμώ σκέτα, όχι τα έτοιμα σαντουιτσάκια τους). Ίσως τα γλυκά προς το λιγωτικό.
Ο κόσμος συρρέει τα πρωινά για το πεϊνιρλί του.Μεγάαααλα.Ενώ εκτιμάται η ζύμη, δεν παραβλέπεται ότι στάζει λάδια είτε από τα κασέρια είτε από το βούτυρο με το οποίο το αλείφουν.
Νόστιμο βέβαια και χορταστικό, τι να πει κανείς, αλλά καμιά φορά τόσο λάδι που ποτίζει.
Εξαιρετικό.
Το πενιρλί που κάνει, είναι τίγκα στο ζυμάρι και άγευστο κασέρι. Είναι για να χορτάσεις και όχι για να γευτείς.
Ένα άλλο που με εκνευρίζει είναι ότι έχει ακριβό ψωμί και δεν κόβει τόσο συχνά αποδείξεις...
Νόστιμο βέβαια και χορταστικό, τι να πει κανείς, αλλά καμιά φορά τόσο λάδι που ποτίζει.