1 καλωσόρισμα με αρσενικό Νάξου σε λάδι από τσίλι, 1 βούτυρο καπνιστό με δέρμα από χοιρινό, ελιές στο ξύλο με 15 μυρωδικά, ψωμί στο ξύλο με λάδι, εξαιρετικό
1 σαλάτα παντζάρι, χαρούπι, εξαιρετική γεύση και παρουσίαση
1 χοιρινό iberico, πουρές & τσιπς σελινόριζας, πράσο ψημένο στο ξύλο, ποίημα ένα πιάτο πραγματικά φανταστικό
1 πρόβατο, λίπος στο ξύλο, καρότο ψητό και πουρές καρότου, πάρα πολύ καλό, θα το ήθελα λιγότερο ψημένο και με λίγο επιπλέον αλάτι.
1 ξηρό λευκό κρασί, καλούτσικο
1 Βάσκικο γλυκό, με παγωτό και βύσσινο, σε ρηχά νερά, ήταν πολύ ψωμένιο και ακριβό.
Στα 90€ όλα
Πάρα πολύ όμορφος χώρος, service δυνατό, ο μάγειρας είναι διαρκώς έξω και εξηγεί, το concept είναι κρεατοφαγικό με ισπανικές επιρροές όπου τα πάντα ψήνονται σε ξύλο το οποίο καταλαβαίνεις με το που μπαίνεις στο μαγαζί αφού έχει μία ιδιαίτερη μυρωδιά, η λίστα κρασιών χωρά βελτίωση και το γλυκό που ήταν η μόνη παραφωνία, επίσης δεν κάνει κοκτέιλ και να σημειώσω την εξαιρετική μουσική.
Αξίζει το προτείνω, ειδικά για τους λάτρεις του κρέατος, το γεγονός ότι το ψήνει σε ξύλο απογειώνει τη γεύση
1 καλωσόρισμα με αρσενικό Νάξου σε λάδι από τσίλι, 1 βούτυρο καπνιστό με δέρμα από χοιρινό, ελιές στο ξύλο με 15 μυρωδικά, ψωμί στο ξύλο με λάδι, εξαιρετικό
1 σαλάτα παντζάρι, χαρούπι, εξαιρετική γεύση και παρουσίαση
1 χοιρινό iberico, πουρές & τσιπς σελινόριζας, πράσο ψημένο στο ξύλο, ποίημα ένα πιάτο πραγματικά φανταστικό
1 πρόβατο, λίπος στο ξύλο, καρότο ψητό και πουρές καρότου, πάρα πολύ καλό, θα το ήθελα λιγότερο ψημένο και με λίγο επιπλέον αλάτι.
1 ξηρό λευκό κρασί, καλούτσικο
1 Βάσκικο γλυκό, με παγωτό και βύσσινο, σε ρηχά νερά, ήταν πολύ ψωμένιο και ακριβό.
Στα 90€ όλα
Πάρα πολύ όμορφος χώρος, service δυνατό, ο μάγειρας είναι διαρκώς έξω και εξηγεί, το concept είναι κρεατοφαγικό με ισπανικές επιρροές όπου τα πάντα ψήνονται σε ξύλο το οποίο καταλαβαίνεις με το που μπαίνεις στο μαγαζί αφού έχει μία ιδιαίτερη μυρωδιά, η λίστα κρασιών χωρά βελτίωση και το γλυκό που ήταν η μόνη παραφωνία, επίσης δεν κάνει κοκτέιλ και να σημειώσω την εξαιρετική μουσική.
Αξίζει το προτείνω, ειδικά για τους λάτρεις του κρέατος, το γεγονός ότι το ψήνει σε ξύλο απογειώνει τη γεύση