Επίσκεψη αρχές Ιούλη. Για όσους πάνε καλοκαίρι, έχει τα καλύτερα τραπέζια έξω - κάτω από τα πλατάνια.
Από φαγητό δοκιμάσαμε τις 4 σούβλες (κατσίκι, κοκορέτσι, μπριζόλα σούβλας και ένα άλλο που δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι ουσιαστικά ρολό χοιρινό γεμιστό με πιπεριές). Όλα καλά, αλλά όχι ιδιαίτερα.
Σαν υποσημείωση, γιατί για 'μένα αποτελεί σημαντική ένδειξη της ποιότητας της κουζίνας, οι τηγανητές πατάτες ήταν ΑΑΑ (φρέσκες, καλές, καλοτηγανισμένες σε καθαρό λάδι). Το ίδιο και τα κολοκυθάκια.
Άλλη μια λεπτομέρεια-ένδειξη, το λάδι στην χωριάτικη ήταν δυστυχώς εκείνο το κλασικό ταβερνιακό "διαφανέλαιο".
Τιμές Θεσσαλονίκης (2 ζευγάρια - 59 ευρώ), το οποίο για εμένα μετράει αρνητικά.
Αν ξαναβρισκόμουν στην περιοχή δεν θα το απέφευγα, αλλά δεν θα το αναζητούσα κιόλας.
Από φαγητό δοκιμάσαμε τις 4 σούβλες (κατσίκι, κοκορέτσι, μπριζόλα σούβλας και ένα άλλο που δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι ουσιαστικά ρολό χοιρινό γεμιστό με πιπεριές). Όλα καλά, αλλά όχι ιδιαίτερα.
Σαν υποσημείωση, γιατί για '
Άλλη μια λεπτομέρεια-ένδειξη, το λάδι στην χωριάτικη ήταν δυστυχώς εκείνο το κλασικό ταβερνιακό "
Τιμές Θεσσαλονίκης (2 ζευγάρια - 59 ευρώ), το οποίο για εμένα μετράει αρνητικά.
Αν ξαναβρισκόμουν στην περιοχή δεν θα το απέφευγα, αλλά δεν θα το αναζητούσα κιόλας.