Παρόλο που το λογότυπο είναι ίδιο με αυτό του Γιώτη στη Θεσσαλονίκη, απ' ότι φαίνεται δεν σχετίζεται. Κάποια στιγμή στην περίοδο 2013-2014 άλλαξε όνομα από "Γιώτης" σε "Τα βαρελάκια – Γιώτης". Περίπου Φλεβάρη 2022 μετονομάστηκε σε "Βαρελάκια".
Εικόνες (1)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Ιούλιος 2012)
Σxόλια (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Κλασικό γυράδικο με εξωτερικά τραπεζάκια για το καλοκαίρι. Όταν πήγα εγώ (Σάββατο αργά απόγευμα) είχε τελειώσει ο Γύρος-Κοτόπουλο. Λεπτοκομμένος γύρος. Οκ επιλογή στο κλασικό, σαλονικιώτικο στυλ.
Γραμμή παραγωγής ψητών κρεατοσκευασμάτων.
Θεωρώ ότι είναι μια ασφαλής επιλογή, λογω της κίνησης που έχει όλο το χρόνο. Γρήγορη εξυπηρέτηση και καλός σκεπαστός εξωτερικός χώρος. Φαγητό στο μέσο όρο, τιμές ΟΚ.
Πήγα μετά από όλα αυτά τα χρόνια και πήρα σάντουιτς με "μπιφτεκάκια Βαρελάκια" που είναι 2 μικρά μπιφτεκάκια με "πιο σπιτική συνταγή". Μου άρεσαν αρκετά. Θα ξανάπαιρνα
Τρώω συχνά. Μια καλή ιδέα είναι ο γύρος "Ελληνικό", δηλαδή κυπριακή πίτα, γύρος και χωριάτικη σαλάτα. Χωρίς τις προκάτ πατάτες. Είναι μεγάλο, χορταστικό κ ιδανικό για δίαιτα.
Όταν άνοιξε πριν μερικά χρόνια γινόταν χαμός λόγω κομπορρημοσύνης από την έλευση μιας τόσο brandname επιχείρησης στο συγκεκριμένο χωριό και όχι στα πέριξ αλλά όταν φάγανε τη φόλα μούτζωνε ο ένας τον άλλον. Έχω να πατήσω πολύ καιρό
Θεωρώ ότι είναι μια ασφαλής επιλογή, λογω της κίνησης που έχει όλο το χρόνο. Γρήγορη εξυπηρέτηση και καλός σκεπαστός εξωτερικός χώρος. Φαγητό στο μέσο όρο, τιμές ΟΚ.