Κλασσικο αθηναϊκό "καλαμάκι" του κέντρου: λεπτό με πολλά μικρά λιπάκια ανάμεσα στα κομμάτια κρέατος, πατημένο με βάρος πάνω στο γκριλ οπότε γίνεται λεπτό σαν φιλέ.
Πατάτα προκάτ λαδερή με λάδι όμως που δεν έχει γράψει χιλιόμετρα.
Σαλατουλες νορμάλ για τέτοιο μαγαζί.
Μετά από μεθύσι στα Εξάρχεια αξίζει ν ανηφορίσεις από το να φας στα Άγραφα
Πατάτα προκάτ λαδερή με λάδι όμως που δεν έχει γράψει χιλιόμετρα.
Σαλατουλες νορμάλ για τέτοιο μαγαζί.
Μετά από μεθύσι στα Εξάρχεια αξίζει ν ανηφορίσεις από το να φας στα Άγραφα