Κατηγορία | Εστιατόριο |
Διεύθυνση | 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης | |
Τηλ. επικοινωνίας | 2310017154 |
Διαδίκτυο | |
Ωράριο | Πρωινό 6:30-10:30, μεσημεριανό 12:30-16:30, βραδινό 19:00-00:30. Σαββατοκύριακο πρωινό 7:00-11:00. |
Χαρακτηριστικά | |
Λέξεις κλειδιά | Άβενιου 48, #στριφτάρια, #ακροκώλιον, #χταπόδι, #ριζότο, #κοτόπουλο, #χοιρινή, #steaks, #σολομός, #τιραμισού |
Άνοιξε | Δεκέμβριο 2009 ή αρχές 2010 |
Από τα υπόλοιπα έχω δοκιμάσει τα mini dishes που αναφέρει ο Mech σε θαλασσινά και κρεατικά χωρίς να ενθουσιαστώ. Το κοτόπουλο ήταν μέρτιο όπως και το αρνάκι με τις baby πατάτες, ενώ ένα σνίτσελ παναρισμένο με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης δεν κατέβαινε κάτω με τίποτα!
Λίστα κρασιών πολύ ενημερωμένη και εγληματικά ακριβή (μάλιστα δε, μετά τις φετινές απανωτές αυξήσεις ΦΠΑ στα ποτά, θα εκπλαγείτε με τις τιμές ακόμη και των ελληνικών κρασιών που χαλαρά αγγίζουν τα 50euros).
Το service είναι πολύ καλό (μερικοί που δουλέυουν εκεί ήταν πρίν σε άλλα καλά ξενοδοχείο όπως π.
Αν δεν είστε φανατικοί για ό,
Στα θετικά του εστιατόριου είναι ότι διαθέτει μεγάλη λίστα κρασιών (31 ευρώ το φθηνότερο). Εδώ τελειώνουν όμως τα καλά.
Δοκίμασα τα mini dishes από σαλάτες, θαλασσινά και ζυμαρικά (25 ευρώ μέσος όρος τιμής). Κάθε mini dish επιλογή αποτελούνταν από 3 επι μέρους μικρά πιατάκια. Δυστυχώς εκτός από ένα ριζότο με αγγούρι που τρωγόταν, όλα μα όλα τα υπόλοιπα είτε δεν είχαν γεύση είτε ήταν τελείως απαράδεκτα.
Εν κατακλείδι, αξίζει να επισκεφθεί κάποιος το χώρο του ξενοδοχείου για έναν καφέ ή ποτό αλλά όχι το εστιατόριό του. Εκτός και αν είναι εκατομμυριούχος και θέλει να φιγουράρει ανάμεσα στους υπόλοιπους (λιγοστούς) πελάτες του εστιατορίου.