Εικόνες (68)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Στήθος κοτόπουλο με κρέμα πατάτας με τρούφα και gravy σως (23€, δεν άξιζε με την καμία)
Nigiri με τόνο και λαβράκι (8+8€, έχουμε φάει και καλύτερα)
Crispy rice roll (19€, εντάξει)
Chips γαρίδας για το καλωσόρισμα
Κουνημένη σαλάτα με πάπια (καλή)
Namelaka ροδάκινο, γιαούρτι, crumble, καραμελωμένα φουντούκια, financier τριαντάφυλλο
Sorbet με καρπούζι, lime jellies, Moet & Chandon
Χουνκιάρ μπεγεντί με ριζότο
Carpaccio με τσιπούρα, αγγούρι, γιαούρτι-δύοσμο, ελιές, μαρμελάδα λεμόνι, λάδι μαϊντανού και κρέμα μαύρου ταραμά
Σφαίρα σοκολάτας με πραλίνα φουντουκιού, φιστίκια, σάλτσα καραμέλας με βούτυρο
Χτένια με σάλτσα φιστικιού satay, ραπανάκι τουρσί
Ριζότο αστακοκαραβίδας με λεμόνι σε 2 μορφές
Maki roll καλιφόρνια με καβούρι, μαγιονέζα, αβοκάντο, μαύρο σουσάμι
Bao bun με μοσχαρίσια φιλετάκια, iceberg, μαγιονέζα τρούφας, yuzu
Σαλάτα με ανάμεικτα φρέσκα λαχανικά, λιαστή ντομάτα, τραγανή παρμεζάνα γλυκάνισο
Ψωμάκια καλωσορίσματος με ελιές, βούτυρο με τρούφα, πουρέ κολοκάσι
Γλύκισμα με γάλα καρύδας και μαριναρισμένο ανανά με δυόσμο, τζίντζερ και λεμονόχορτο
Χοιρινό τρυφερό κρέας στο φούρνο με γλυκοκαυτερή σάλτσα και ρύζι γιασεμιού με μαύρο σουσάμι
Ταϋλανδέζικο κόκκινο κάρυ με γαρίδες, χτένια, σολομό, μπουκέτα λαχανικών και γλυκοπατάτα (μυθικό)
Σαλάτα με κοτόπουλο, καβούρι, λωρίδες λαχανικών και πικάντικο ντρέσινγκ με λάιμ (λαμπρή)
Γαλακτομπούρεκο με δίδυμο μαρέγκας, ζελεδάκια σοκολάτας και παγωτό λευκής σοκολάτας με λουκούμε και μαστίχα Χίου
Κοτόπουλο tikka massala ρύζι ατμού και χειροποίητο ψωμί naan
Τηγανητές κροκέτες ψαριού-γαρίδας με σαλάτα λαχανικών και γλυκό-πικάντικο κινέζικο dressing
Πικάντικα πιτάκια Gyoza γεμιστά με μοσχάρι και κοτόπουλο και σάλτσα εσπεριδοειδών και σόγιας
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
Τάρτα σοκολάτας με άλλες 2 παρασκευές φράουλας
Μαύρος μπακαλιάρος (φοβερός!!!)
Sushi rolls με πιπεράτο σολομό
Nigiri με χέλι, σολομό, γαρίδα, τόνο, λαβράκι, καπνιστή πέστροφα και sushi rolls με τόνο
"Τριλογία" dessert (μόνο το εφέ με τον ξηρό πάγο άξιζε)
Σαλάτα φινόκιο, iceberg και καβούρι (ΟΚ)
Σαλάτα με αγγούρι, ραπάνακι και χτένια (ΟΚ)
Μπακαλιάρος Αλάσκας (καλός)
Crispy καλαμάρι (πολύ μέτριο)
Summer roll (πολύ μέτριο, δεν το φάγαμε)
Nigiri σολομός και καπνιστή πέστροφα (η πέστροφα πολύ καλή)
"Μπάρα γιαουρτού και φιστίκι Αίγινας με ζελέ mango και παγωτό κεράσι" (πολύ καλό!)
Gassan sasara tsuki (πολύ καλό σάκε)
Μπακαλιάρος (το καλύτερο πιάτο στο εστιατόριο κατά κοινή ομολογία)
Ρολό τόνου με μαγιονέζα wasabi
Μανούρι-αβοκάντο-σολομός & πικάντικος τόνος rolls
Ο μάγειρας ετοιμάζει το φαγητό ανάμεσα από 2 ελιές
Το σέρβις ήταν κάπως για το επίπεδο και τα δεδομένα του μαγαζιού, μια και μας έφερε η κοπέλα τον κατάλογο, διαλέξαμε , αφήσαμε κάτω τον κατάλογο και περιμέναμε κανά 15λεπτό να έρθει κάποιος να μας πάρει παραγγελία.
Το sushi ήταν καλό. Ο Μαύρος Μπακαλιάρος καταπληκτικός!!!!
(31 euros όμως για όποιον ενδιαφέρεται)
Το γλυκό οκ,
Ο κατάλογος είχε μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα λόγω ΦΠΑ 13% (πχ ο Μαύρος Μπακαλιάρος από 33 πήγε 31 ή κάποια sushi από 16-15 ή 14.
Το sushi, κλασσικά οκ.
Τιμές στα κρασιά φαρμακείο (π.
Πρόσφατα που το ξαναεπισκεφθήκαμε πάντως και δεν πήραμε menu, μας βγήκε γύρω στο 60ευρω το άτομο με ποτά (sake).
Αν πάτε, μην παραλείψετε να πάρετε τον μαύρο μπακαλιάρο (βλ.
Κάπνισμα δεν επιτρέπεται μέσα στον χώρο-αλλά δίπλα στο bar του ξενοδοχείου, το service επανήλθε στα καλά επίπεδα.
Για μένα αποτελεί το καλύτερο ασιατικό/ιαπωνέζικο εστιατόριο στην Θεσ/κη!
200 ευρώ για 2 άτομα:
Φαγητό:
*σαλάτα boody mary(βλ.
*από τα rolls(βλ.
*το chilly beef(βλ.
*το rib-eye(βλ.
*τα γλυκά ήταν οκ (βλ. φωτο)
υ.
Οι τιμές παραμένουν στα ύψη!!:
Χωρος: πολύ ιδιαίτερος, προχωρημένο design,
Φαγητό: Οι μερίδες είναι πολύ πολύ μικρές-(Για όποιον πάει, αν δοκιμάσει π.
για τους fun του είδους,
Πολύ γευστικά ήταν κυρίως πιάτα (καραβιδοουρές και λαυράκι) όπως και από τα επιδόρπια η πάστα αμυγδάλου.
Η λίστα κρασιών είναι αρκετά ενημερωμένη-υπάρχουν&
Service:
Από τα αρνητικά: Είναι υπερβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρει (υπολογίστε πάνω από 50ευρω το άτομο). Το προσωπικό προτείνει πάντα τα ακριβότερα πιάτα του καταλόγου. (μικρή λεπτομέρεια, ωστόσο πολύ σημαντική για τους γνώστες του κρασιού)