Στη θέση του υπήρχε ο Θείος Βάνιας (από την ίδια ιδιοκτησία).
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#38#0
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:
Πήρα μερικές φορές το 2008. Κλασικό μπουγατσατζίδικο της πόλης. Μέχρι το 2007 περίπου λεγόταν "Άλφα". Νομίζω όμως ότι ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος (ένας ηλικιωμένος κύριος). Έχει αρκετά καλή μπουγάτσα με 1,6€ (τιμή Ιουνίου 2008) που την φτιάχνει ο ίδιος στο παρασκευαστήριο Δούκας Α.Ε. στην Αξιούπολη Κιλκίς. Πουλάει τα προϊόντα του και σε χονδρική κατεψυγμένα.
Εικόνες (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2019)
Μπουγάτσα κρέμα με ζάχαρη άχνη και κανέλα (αρκετά καλή)
Μπουγάτσα
Σxόλια (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Καλή ποιότητα χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Οι τιμές για πέρυσι ήταν καλές αλλά όπως έχουν γίνει τα πράγματα όχι. 2€ ένα κομμάτι προκάτ πιτσά? Δεν νομίζω ! Έχει βάλει και άθλιο χοτ ντογκ με 80 λεπτά που μπροστά του , το ΙΚΕΑ θεωρείται gourmet. Ευγενικά τα γερόντια άλλα και σύνταξη και αρπαχτή φτάνει ποιά σε αυτή τη χώρα.
Stavros
Οι τιμες μου φαινονται οκ, ειδικα για μια τοοοσο μεγαλη μεριδα μπουγατσας. Ο μπαρμπας και η θεια που το εχουν ειναι πολυ ευγενικοι και γενικα ειναι απο τις αγαπημενες μου επιλογες για σφολιατοειδη.
Chris
Ο μπαγάσας ο ιδιοκτήτης είναι άψογος επαγγελματίας. Πολύ καλή ποιότητα σε όλα του τα είδη. Καθαριότητα σε υψηλά επίπεδα. Οι τιμές είναι ίσως λίγο τσιμπημένες αλλά σίγουρα αξίζει. Δοκιμάστε το μείγμα τυριών με μπέικον ή το πεϊνιρλί.
Σωστά υποθέτεις. Ο συχωριανός μου μάλλον δίνει και κατεψυγμένα στο "προξενείο". Έχω πετύχει το φορτηγό σταματημένο απ΄έξω και μου είχε κάνει εντύπωση. Πάντως δεν το ήξερα οτι έχει μαγαζί στη θεσσαλονίκη.... Ίσως απλά το εργαστήριο να είναι στην Αξιουπολη.
Thessalonikia
Η μπουγάτσα του αξίζει! και το γεμιστό κουλούρι με σουσάμι!
Οπότε έχουμε άλλη μία προσθήκη στο χάρτη της ιστορίας για την περιοχή.
τραγανο λεπτο φυλλο, οκ γεμιση, ευχαριστη ανοιχτη θεα στο σταυροδρομι