Η αγαπημενη μου στην περιοχη. Τραγανη ζυμη (οχι ιταλικου τυπου, πιο ελληνικη λογικη αλλα καλοψημενη). Πολυ καλο το πεϊνιρλι και τα χειροποιητα ποντιακα ζυμαρικα. Εχει ταιριαξει πολυ στο γουστο μου προσωπικα και την τιμαμε συχνα.
Ειναι κατι σαν νουμερο 2 της ιδιας πιτσαριας με το Κιλκις.
Τρια ευρω η ατομικη 20 εκατοστων για να δοκιμασεις ολες τις γευσεις
η για πολυ μεγαλες πεινες. Τωρα απο ποιοτητα το ''κασερι'' εχει περιεργη γευση
και ειναι υπερβολικα ψημενο. Ζυμη καλη ξεροψημενη. Προτεινεται σε οσους ψαχνουν περιεργες εκτος εποχης γευσεις.
Τρια ευρω η ατομικη 20 εκατοστων για να δοκιμασεις ολες τις γευσεις
η για πολυ μεγαλες πεινες. Τωρα απο ποιοτητα το '
και ειναι υπερβολικα ψημενο. Ζυμη καλη ξεροψημενη. Προτεινεται σε οσους ψαχνουν περιεργες εκτος εποχης γευσεις.