Για μένα έχει ίσως το καλύτερο ψωμί της Θεσσαλονίκης. Αναφέρομαι όμως σ'αυτό που χαρακτηρίζονται "αρτοσκευάσματα" και είναι ακριβά. Πρώτο στις προτιμήσεις μου είναι το Αγερινό (που βγαίνει σε λευκό και σε σικάλεως). Είναι ζυμωτό, βαρύ και κρατάει ως και μια εβδομάδα. Παρεμφερή ζύμη έχει και το "ρίζα" αλλά μπαγιατιάζει πιο γρήγορα. Μισή φραντζόλα αγερινό (είναι λίγο πάνω από ένα κιλό νομίζω) πάει γύρω στα τρία Ευρώ. Αν λογαριάσεις όμως πόσο σε χορταίνει μιά φέτα και πόσο πολύ κρατάει δεν είναι ακριβό.
Ουτε κοσμηματοπωλειο δεν εχει τετοιες τιμες...