Εικόνες (13)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κρέμα λεμόνι, σορμπέ λεμόνι, χώμα αμυγδάλου, καμμένη μαρέγκα (πολύ καλό)
Μπαρμπούνια τηγανητά, ξύδι τριαντάφυλλο (εξαιρετικά, τρομερή κρούστα)
Πεπόνι, αγγούρι, μελίχλωρο Λήμνου, καραμελωμένο ξύδι (πάρα πολύ καλό)
Ντολμαδάκια με τόνο και αυγολέμονο (απλώς καλά)
Πατατόψωμο και βούτυρο ταραμά (εξαιρετικά)
Ντομάτα, ελιές, καλαθάκι Λήμνου, βασιλικός (απλή αλλά πολύ νόστιμη)
Ελιές (πολύ καλές) και αλάτι από την Αλυκή Λήμνου με λεμονοπίπερο
Ποτήρι από το δικό τους κρασί "Ριζά"
Ταραμάς, φρέσκια προζυμένια πίτα, ελαιόλαδο με ρίγανη (εξαιρετικό)
Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς και μύδια (εξαιρετικό)
Χθεσινή επίσκεψη με ψυχρούλα, και ήταν συνεχώς γεμάτο.
Καλή η εξυπηρέτηση, ωραία χαλαρή ατμόσφαιρα.
Κάποια πιάτα όμως και τα κρασιά, πάσχουν. Όχι από τεχνικής πλευράς ή γεύσης αλλά από υπερτιμολογηση
Εξαιρετικός μάγειρας ο Λουκάς Μαιλερ (τον βρίσκουμε και στο Λινού Σουμπάση στην Αθήνα τον χειμώνα) υπηρετεί πιάτα την σχολή της γαστροταβερνας (Moύργα κλπ) με προσήλωση στις τοπικές πρώτες ύλες, απλό αλλά πολύ νόστιμο φαγητό δικά τους ψωμιά, πιτες κλπ μόνο μειονέκτημα ότι δεν γίνονται κρατήσεις και υπάρχει καθημερινά αναμονή για να καθίσει κάποιος στον χώρο