Εικόνες (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Πιάτο 4: "Parfait of Jägermeister-bitter with wild blueberries and bitter chocolate cream" (λιγότερο εντυπωσιακό από την περιγραφή, αλλά καλό)
Πιάτο 3: "Leg of venison stewed in a malt beer buttermilk sauce with truffeled savoy cabbage and bread dumplings" (πολύ μέτριο)
Πιάτο 2: "Soup of pumpkin with seeds and oil" (καλό, μικρή ποσότητα)
Πιάτο 1: "Marinaded salmon with crispy salad greens and balsamic vinaigrette" (μια απλή αποδεκτή σαλάτα)
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2012)
Κατάλογος (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: επιλογή "έκπληξη"
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: επιλογή "βοδινό"
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: επιλογή "ψαρικό"
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: επιλογή "πουλερικό"
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: επιλογή "χορτοφαγικό"
Το κόνσεπτ έχει ως εξής: στην είσοδο του μαγαζιού έχει ένα μπαρ με φως στο οποίο διαλέγεις ένα από τα 5 μενού (χορτοφαγικό, πουλερικό, θαλασσινό, βοδινό, έκπληξη). Απενεργοποιείς κινητά, ρολόγια, φωτογραφικές και οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτός έχεις πάνω σου. Έπειτα έρχεται η τυφλή σερβιτόρα που έχει αναλάβει το τραπέζι σας (σε μας ήταν η ευγενέστατη Σάντι) και σας καθοδηγεί αφού πιαστείτε όλοι σαν ντίσκο τρενάκι προς το σκοτεινό εστιατόριο. Σας καθίζει στο τραπέζι σας μέσα στο ΑΠΟΛΥΤΟ σκοτάδι και ξεκινάει να σερβίρει τα πιάτα. Προσωπικά είχα πάρει το μενού "
ΥΓ1. Πολύ θα μου άρεσε να έβλεπα ένα αντίστοιχο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που θα απασχολούσε και τυφλούς. Ή έστω κάποιο μαγαζί να διοργανώνει μια μέρα τη βδομάδα ένα τέτοιο γεύμα. Π.
ΥΓ2. Οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει είναι προφανώς ψεύτικες. Δεν είχα μαζί μου φωτογραφική, γιατί ακόμη και το λιγοστό φως που βγάζει θα χαλούσε τελείως την εμπειρία.