Εικόνες (58)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Bavette flap και inside skirt μετά
Bavette flap και inside skirt πριν
Νιόκι χειροποίητα (πολύ ωραία)
Αλάσκα (Το απόλυτο μηδέν. Ζητάν μια περιουσία για κάτι πραγματικά κακό. Μόνο για στόρυ σε όσους ενδιαφέρονται)
Διάφορες κοπές (σε γενικές γραμμές καλές, αλλά μέτριες για το μπάτζετ)
Φαγωμένο χοιρινό καρέ, δηλαδή tomahawk (μέτρια, πλαστική υφή στο κρέας) και εσωτερικό διάφραγμα Αμερικής (μέτριο για τα λεφτά του)
Συνοδευτικό για το steak: ψητά λαχανικά φούρνου
Picanha - Wagyu - Αμερικής
Χειροποίητα νιόκι, με κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα
Λιμοντσέλο & Μαστίχα "μοχίτο" (καλά)
"Ταρτάρ Μόσχου, σε φρυγανισμένο ψωμί, sriracha sauce, κρόκο κονφί και bonito flakes" (καλό)
Hollandaise (οκ, αλλά δεν την θεωρώ μια καλή επιλογή για ποιοτικές κοπές) & Chimichuri (πολύ καλή)
"Bavette flap steak - back angus Αμερικής (Λάπα)" (εξαιρετικό!!) & συνοδευτικό ψητά λαχανικά φούρνου (πολύ καλά)
"Καρπάτσιο Μόσχου, με πεκορίνο τρούφας και φρέσκια τρούφα" (το πεκορίνο το σκότωσε, πολύ έντονο και επικάλυπτε το κρέας)
"Ριζότο γκοργκοντζόλα με πέστο καρύδι, καραμελωμένο αχλάδι και τριμμένα καρύδια" (μια χαρά, θύμιζε λιγάκι ρυζόγαλο)
"Μοσχαρίσιο Μεδούλι με πουρέ" (πολύ καλό, ο πουρές περιττός, σκέτο το μεδούλι είναι από μόνο του νέκταρ!)
"Ψητό Brie με καραμελωμένο γκουαντσάλε, πεκάν και πέρλες σφένδαμο" (οκ, αλλά δε θα το ξανάπαιρνα)
"Σαλάτα παντζάρι με καραμελωμένη κολοκύθα, κουμ κουάτ, μυρωδικά και kale chips" (μια χαρά)
Κόκκινο Hilandar 2017 (οκ)
Ψωμί (καλό, η φοκάτσια ήταν η πιο ενδιαφέρουσα)
Σπανακόπιτα αλλιώς (πολύ καλή)
Πάβλοβα με φρέσκες φράουλες
Φιλέτο, picanha και ribeye (μετά την κοπή και συνοδευτικά)
Φιλέτο, picanha και ribeye (πριν την κοπή)
Νιόκι με κρέμα παρμεζάνας
Ταρτάρ μόσχου με bonito flakes
Ριζότο μανιταριών (πολύ καλό)
Ριζότο μανιταριών (πολύ καλό)
Μπρι με καρύδια και γκουανσάλε (πολύ καλό)
Μπρι με καρύδια και γκουανσάλε (πολύ καλό)
Ταρτάρ μοσχαρίσιο (πολύ καλό)
Ταρτάρ μοσχαρίσιο (πολύ καλό)
Καλωσόρισμα πατέ και τυρί με τρούφα (πολύ καλά)
Baked alaska passion fruit (πολύ καλό)
Baked alaska passion fruit (πολύ καλό)
Picanha & flap steak (και τα δύο πολύ καλά)
Picanha & flap steak (και τα δύο πολύ καλά)
Πατάτες ορίτζιναλ (καλές)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2021)
Κατάλογος (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 4/4
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 3/4
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 2/4
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 1/4
Κατάλογος Μαΐου 2021: σελίδα 5/5
Κατάλογος Μαΐου 2021: σελίδα 4/5
Κατάλογος Μαΐου 2021: σελίδα 3/5
Κατάλογος Μαΐου 2021: σελίδα 2/5
Κατάλογος Μαΐου 2021: σελίδα 1/5
Κατά τα άλλα, την τελευταία φορά που πήγαμε, βρήκα διάφραγμα που το κυνηγάω με το κυάλι και το πετυχαίνω σπάνια (όχι μόνο εκεί, παντού) και ήταν υπεροχότατο.
Θετική εντύπωση άφησε και το ψητό Brie με καραμελωμένο γκουαντσάλε, ενώ για τους φίλους του ροζέ ημίξηρου/ημίγλυκου προτείνεται ο Λαλίκος Variete rose (Καβάλα) με την προσιτή του τιμή.
Για να είμαι δίκαιος θα πω ότι το μόνο που πήγε καλά ήταν το ψήσιμο και το χαμόγελο της σερβιτόρας.
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ. Αρχικά πήγαμε 3 άτομα και πήραμε πάνω από 2μιση κιλά κρέας, όλα κοπές και προφανώς τους βραχυκυκλώσαμε. Υπάρχει πολιτική του μαγαζιού να σου τα φέρνουν όλα μαζί και να σου τα κόβει ο σερβιτόρος. Τον παρακαλούσαμε να μας αφήσει να τα κόψουμε μόνοι μας γιατί παιρνούσε η ώρα (έκανε πάνω απο 20 λεπτά) και δεν μας άκουγε με αποτέλεσμα όλα να κρυώσουν. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε το μαντέμι για να ζεσταθούν κάπως με αποτέλεσμα να χαλάσει το ψήσιμο (τα τρώμε rare).
Πέρα από την εν λόγω αστοχία, πάμε στο ζουμί. Στα θετικά, το ψήσιμο ήταν πολύ καλό και ομοιόμορφο. Επίσης το Rib Eye τους είναι ακόμα εξαιρετικό. Στα αρνητικά, πέρα απο το προαναφερθέν σκηνικό, το διάφραγμα (που προσωπικά είναι η αγαπημένη μου κοπή) και η πικάνια ΠΟΛΥ μέτρια, η μπαβέτ αποδεκτή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Η σχέση τιμή - ποιότητας είναι απαράδεκτη, όπως και το σέρβις. Δεν πήγαμε να στάξουμε 3 κατοστάρικα για να ανεβάσουμε στόρυ στο πως ο μαν κόβει το μοσχάρι (που δεν ήταν και ιδιαίτερα επιδέξιος εδώ που τα λέμε).
Αν θέλετε να φάτε πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ κοπές (οι καλύτερες που έχω φάει έβερ, με εξαίρεση το rib eye), αξίζει να κάνετε μια κίνηση προς τη Βέροια για το Βεργιώτικο. Το ψήσιμο δεν είναι τόσο ακριβές και σταθερό όπως στο οψοποιών, αλλά τα κρέατα ΠΟΛΥ ανώτερα και οι τιμές σημαντικά χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη την καλύτερη επιλογή αποτελεί σαφώς η Παλιά Αθήνα, και έχει και καλύτερες τιμές.
Από μένα είναι Χ.
-Ακατανοητη συμπεριφορά στις κρατήσεις (δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο για να κάνουμε κράτηση σε τηλεφωνήματα μεσημέρι η βραδυ αποτέλεσμα απαξίωση και θυμός …ας βαζουν κάποιον να μας δίνει ημερομηνία και 20 μέρες μετά αλλά να μην απαντάει κανεις είναι αστείο και απαξιωτικό
-Από την λίστα κρασιών λείπουν τουλάχιστον τα μισά κρασια
-Έχουν ακριβύνει πολύ οι τιμές (σαλατα μεσκλαν με τυρί και αμύγδαλα κλπ 11 ευρώ!!!! Στα παλιό μαγαζί την θυμάμαι στα 7,
-Τα γλυκά έχουν 10 ευρώ !!!!
-Το σερβις στα χαμένα (όταν πληρώνεις σε ένα μαγαζί τιμές fine dining απαιτείς αντίστοιχες υπηρεσίες δεν θα αναφερθώ παραπάνω )
…Για όλα τα παραπάνω θα κάνω μια μεγάλη παύση σπο το συγκεκριμένο κατάστημα και αν βελτιωθούν εδώ είμαστε
Δυστυχως ομως και καμια σχεση το κρεας που ηρθε. Κατ'
Ολα αυτα τα λεω γιατι με 50€+ το ατομο δε συγχωρειται να υπαρχουν τετοιες αβλεψιες.
Πήραμε πικάνια και διάφραγμα, 2 άτομα, 120€ χωρίς ποτά και γλυκά.