Το πιο καθαρό βρώμικο όπως λέει και ο ιδιοκτήτης Γιώργος Γκανταδάκης που είναι αρκετά ευγενικός με τους θαμώνες του. Σερβίρει κυρίως μπέργκερ που τα φτιάχνει εκείνη την ώρα και έχουν περίεργες ονομασίες τις οποίες έχει βγάλει απο το μυαλό του! Οι τιμές στα μπέργκερ είναι απο 4 ευρώ και πάνω και οι ποσότητες είναι μικρές. Σερβίρει ακόμη σούπες, ομελέτες και άλλα γεύματα! Ο χώρος δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά τα ξημερώματα είναι μια καλή επιλογή για σβήσιμο αν το αντέχει το στομάχι σου.
jimmyboixos
Αν και ακριβό είναι πεντανόστιμο και τα αξίζει τα λεφτά του...από τις στάνταρ επιλογές για φαί έξω....
satapata
Οι τιμές βέβαια, σε περίοδο κρίσης έχουν πάρει την ανηφόρα...4,30€ έχει φτάσει το κομπλέ!
satapata
Φοβερό στέκι για after hour μάσα στο Βόλο. Ο κυρ Γιώργος επιμελείται μαεστρικά την προετοιμασία του κομπλέ χάμπουργκερ, το οποίο είναι και το must του μαγαζιού. Επίσης έχει πολύ καλή ομελέτα. Τη μοναδική φορά που πήρα λουκάνικο, δε μου άρεσε καθόλου.
Ενώ περιμένεις να φας, μπορείς να πάρεις μόνος σου ένα παγωμένο ποτήρι από το ψυγείο και να σερβιριστείς παγωμένη βαρελίσια μπύρα.
Τρελό γέλιο προσφέρουν οι ονομασίες των χάμπουργκερ, όπως κομπλέ, αφρός, σύρμα και άλλα τέτοια γραφικά!!!
Φόλα Γάντας είμαστε!
το δοκιμάσαμε ξημερώνοντας πρωτοχρονιά. όχι απλά δεν είχε κλείσει, αλλά στην ώρα που χρειαστήκαμε πεινασμένοι για να καταβροχθίσουμε το ομολογουμένως νοστιμότατο κομπλέ χαμπουργκεράκι, παρέλασε απο εκεί κόσμος και κοσμάκης. λέει πολύ για ωραίο κλείσιμο μετά απο ξενύχτι!
φαγητό:3/3 φράγκα:2/3 λαϊκό:+∞
Πρέπει να άνοιξε πριν 2-3 χρόνια, στην αρχή μου ήταν τελείως αδιάφορος αλλά με κέρδισε η λαϊκότητα του και η καλοσύνη του. Πλέον μαζεύει αρκετούς ξενυχτισμένους μιας και παραμένει μέχρι τα ξημερώματα. Έχει χτίσει το δικό του κοινό γύρω από το σάντουιτς με το όνομα Κομπλέ αλλά έχει και άλλα διάφορα πάλι με φάνκι ονομασίες άλλα κάνει και ωραίες ομελέτες όχι στο τηγάνι, αλλά εκεί που ψήνει τα μπιφτέκια.
Κομπλέ = Ψωμάκι σβουριχτό, μουστάρδα κέτσαπ, ντομάτα, μπιφτέκι όπου τα βάζει στο grill κοπανάει τυρί & μπέικον και το καπακώνει μέχρι όλα να λιώσουν και να δέσουν και στο τέλος φυσικά δυνατή ουγγαρέζα.
Ενώ περιμένεις να φας, μπορείς να πάρεις μόνος σου ένα παγωμένο ποτήρι από το ψυγείο και να σερβιριστείς παγωμένη βαρελίσια μπύρα.
Τρελό γέλιο προσφέρουν οι ονομασίες των χάμπουργκερ, όπως κομπλέ, αφρός, σύρμα και άλλα τέτοια γραφικά!!!
Φόλα Γάντας είμαστε!
Πρέπει να άνοιξε πριν 2-3 χρόνια, στην αρχή μου ήταν τελείως αδιάφορος αλλά με κέρδισε η λαϊκότητα του και η καλοσύνη του. Πλέον μαζεύει αρκετούς ξενυχτισμένους μιας και παραμένει μέχρι τα ξημερώματα. Έχει χτίσει το δικό του κοινό γύρω από το σάντουιτς με το όνομα Κομπλέ αλλά έχει και άλλα διάφορα πάλι με φάνκι ονομασίες άλλα κάνει και ωραίες ομελέτες όχι στο τηγάνι, αλλά εκεί που ψήνει τα μπιφτέκια.
Κομπλέ = Ψωμάκι σβουριχτό, μουστάρδα κέτσαπ, ντομάτα, μπιφτέκι όπου τα βάζει στο grill κοπανάει τυρί & μπέικον και το καπακώνει μέχρι όλα να λιώσουν και να δέσουν και στο τέλος φυσικά δυνατή ουγγαρέζα.