Εστιατόριο που ανήκει στην ίδια ιδιοκτησία που έχουν το ΜΑΖΙ. Executive chef ο John Skotidas.
Πλασσάρεται σαν ελληνικό Bistro.
Το φαγητό του σε γενικές γραμμές είναι 50/50. Μερικά πιάτα ήταν πολύ καλά ( ταραμάς, καλαμάρι, γαύρος μαρινάτος κτλ) αλλά μερικά ήταν αποτυχίες ( σπανακόπιτα, τάκος, πατάτες με ελληνική τρούφα και στάκα... )
Σερβις οκ
Τιμές τσιμπημένες ( 70 ευρώ το άτομο για μεζέδες χωρίς αλκοολ )
Δεν νομίζω ότι θα επεδίωκα να ξανα πάω.
Πλασσάρεται σαν ελληνικό Bistro.
Το φαγητό του σε γενικές γραμμές είναι 50/50. Μερικά πιάτα ήταν πολύ καλά ( ταραμάς, καλαμάρι, γαύρος μαρινάτος κτλ) αλλά μερικά ήταν αποτυχίες ( σπανακόπιτα, τάκος, πατάτες με ελληνική τρούφα και στάκα... )
Σερβις οκ
Τιμές τσιμπημένες ( 70 ευρώ το άτομο για μεζέδες χωρίς αλκοολ )
Δεν νομίζω ότι θα επεδίωκα να ξανα πάω.