Ισπανικό εστιατόριο, με executive chef patron τον José Pizzaro.
Το φαγητό σε γενικές γραμμές ήταν καλό, ωστόσο όχι όπως σε αντίστοιχα εστιατόρια στην Ισπανία.
Το πιάτο της σουπιάς ήταν το καλύτερο καθώς σερβίρεται με κουκουνάρι και πάνω σε πουρέ που έχει λίπος από το χοιρινό iberico.
Εξυπηρέτηση οκ, τιμές προς το ακριβό (50 το άτομο χωρίς αλκοολ και dessert). Την μέρα που το επισκεφθήκαμε ο Pizarro ηταν στην κουζίνα και γενικά είναι hands on που είναι σπάνιο για τέτοιου είδους επιχειρήσεις όπου συνήθως έχουν μόνο το όνομα και οι ιδιοκτήτες σεφ δεν προλαβαίνουν να πατήσουν ποτε.
Θα ξανα πήγαινα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
Το φαγητό σε γενικές γραμμές ήταν καλό, ωστόσο όχι όπως σε αντίστοιχα εστιατόρια στην Ισπανία.
Το πιάτο της σουπιάς ήταν το καλύτερο καθώς σερβίρεται με κουκουνάρι και πάνω σε πουρέ που έχει λίπος από το χοιρινό iberico.
Εξυπηρέτηση οκ, τιμές προς το ακριβό (50 το άτομο χωρίς αλκοολ και dessert). Την μέρα που το επισκεφθήκαμε ο Pizarro ηταν στην κουζίνα και γενικά είναι hands on που είναι σπάνιο για τέτοιου είδους επιχειρήσεις όπου συνήθως έχουν μόνο το όνομα και οι ιδιοκτήτες σεφ δεν προλαβαίνουν να πατήσουν ποτε.
Θα ξανα πήγαινα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.