Patisserie

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΣάνη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο08:00-23:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Pastry chef είναι ο Γιώργος Αυγέρος.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούλιο 2020. Βρίσκεται στη μαρίνα του Σάνη, με ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια δίπλα σε ένα συντριβάνι, με την γνωστή αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει όλο το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Σέρβις ευγενέστατο στην τέντα, με στρατιωτική πειθαρχία. Κατάλογος με παγωτά (Movenpick), βάφλες, λίγα γλυκά, λίγα τυροπιτοειδή και ποτά. Πήγα για ένα κοκτέιλ με τοστ που ήταν οκ, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο. Οι τιμές στον θεό, ενδεικτικά το κουτάκι 330ml Heineken 7€! Αντιλαμβάνομαι ότι το προϊόν που σου προσφέρουν περιλαμβάνει πολλά παραπάνω πράγματα πέρα από το κόστος της πρώτης ύλης, απλώς για τα τωρινά μου γούστα και τσέπη όλο αυτό είναι υπερβολικό. Ίσως όταν γίνω Ρώσος ολιγάρχης να αλλάξω γνώμη.

Συμπερασματικά, αν ανήκετε οικονομικώς στο 99% του πληθυσμού, το ξεφύλλισμα καταλόγου στο Σάνη συγκαταλέγεται στα extreme sports, αξίζει για την εμπειρία.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τάρτα λεμόνι (παρά πολύ καλή)
[εικόνα]
Προφιτερόλ (φρεσκότατο & νόστιμο)
[εικόνα]
Macaron με κρέμα πραγματικής βανίλιας από την Μαγαδασκάρη (τρομερά)
[εικόνα]
Τάρτα με καραμέλα σανταλόξυλο (εξαιρετική)
[εικόνα]
Παιδικό τοστ (στα 7€)
[εικόνα]
Margarita (οκ)
[εικόνα]
"White Negroni" (οκ)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2020)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
aethra
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ γλυκά.. !!! Είναι πολύ ακριβά αλλά αξίζει για μιά φορά να δοκιμάσει κάποιος.. Να υπολογίσετε από 10 ευρώ και πάνω η κάθε πάστα ή τάρτα αλλά είναι γευστικη εμπειρία.
varethika ton prologo
Τα γλυκά είναι εξαιρετικά και φρεσκότατα , pastry chef είναι ο Γιώργος Αυγερος ο οποίος ήταν εκεί και μας εξήγησε διαφορά πράγματα σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούν (για παράδειγμα η πραγματική βανίλια και όχι βανιλινη έρχεται από την Μαδαγασκάρη με τιμή χονδρικής 1000 ευρώ/κιλό )
Με εντυπωσίασε η τάρτα με καραμέλα σανταλόξυλο αλλά γενικά όλα ήταν εξαιρετικά
Τιμές δεν ξέρω γιατί μας κέρασαν αλλά μάλλον ότι λέει το ταβερνοαλανι