Επίσκεψη Κυριακή μεσημέρι σε βόλτα στην περιοχή, μετά από συστάσεις φίλων απ' το Κιλκίς.
Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξαναδεί σε προηγούμενο πέρασμα και μου είχε φανεί έρημο, αλλά μάλλον είχα έρθει περίεργες μέρες. Κυριακή μεσημέρι μέσα Μαΐου δούλευε καλά.
Γενικά πολύ άνιση εμπειρία. Στο μενού έχει και κάποια ενδιαφέροντα ψάρια λίμνης, αλλά δεν ήμασταν σε διάθεση να πειραματιστούμε και τελικά καλύτερα, γιατί η κουζίνα ήταν αλλοπρόσαλλη. Πχ. Χόρτα (βλίτα) πολύ καλά, τζατζίκι απαράδεκτο (Γιαούρτι με ξεθυμασμένο αγγούρι ΜΟΝΟΝ. Έλειπε ξίδι, λάδι, σκόρδο, κανένα μπαχαρικό..) Πόσο μαεστρία χρειάζεται πια για να κάνεις ένα καλό τζατζίκι;;
Για τα υπόλοιπα έχω σχόλια στις φωτό. Από όλα μάς άρεσε πιο πολύ το Μπιφτέκι, αφράτο, με σπυρωτό φουσκωμένο κιμά, ωραίο. Κρασί λευκό χύμα με κάποιο ελαφρύ άρωμα, αλλά γενικά ξεθυμασμένο, σα νερωμένο.
Δύο άτομα 44ε με απόδειξη κανονικά. Σέρβις ευγενικό και οκ, αλλά λίγοι σερβιτόροι για όλη την ταβέρνα. Δε μου άφησε καλές εντυπώσεις, και δε θα το προτιμούσα ξανά εύκολα.
Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξαναδεί σε προηγούμενο πέρασμα και μου είχε φανεί έρημο, αλλά μάλλον είχα έρθει περίεργες μέρες. Κυριακή μεσημέρι μέσα Μαΐου δούλευε καλά.
Γενικά πολύ άνιση εμπειρία. Στο μενού έχει και κάποια ενδιαφέροντα ψάρια λίμνης, αλλά δεν ήμασταν σε διάθεση να πειραματιστούμε και τελικά καλύτερα, γιατί η κουζίνα ήταν αλλοπρόσαλλη. Πχ. Χόρτα (βλίτα) πολύ καλά, τζατζίκι απαράδεκτο (Γιαούρτι με ξεθυμασμένο αγγούρι ΜΟΝΟΝ. Έλειπε ξίδι, λάδι, σκόρδο, κανένα μπαχαρικό..) Πόσο μαεστρία χρειάζεται πια για να κάνεις ένα καλό τζατζίκι;;
Για τα υπόλοιπα έχω σχόλια στις φωτό. Από όλα μάς άρεσε πιο πολύ το Μπιφτέκι, αφράτο, με σπυρωτό φουσκωμένο κιμά, ωραίο. Κρασί λευκό χύμα με κάποιο ελαφρύ άρωμα, αλλά γενικά ξεθυμασμένο, σα νερωμένο.
Δύο άτομα 44ε με απόδειξη κανονικά. Σέρβις ευγενικό και οκ, αλλά λίγοι σερβιτόροι για όλη την ταβέρνα. Δε μου άφησε καλές εντυπώσεις, και δε θα το προτιμούσα ξανά εύκολα.