Καλα κρεατα, πολυ ωραιο ψωμακι, σωστη ισορροπια στις αναλογιες των υλικων στο σαντουιτς. Τα παιδια ειναι παντα ευγενεστατα. Προσωπικα το προτιμω απο τον Ζυγο.
Αν έχεις συνηθίσει στο κλασικό ανασυσταμένο σουβλάκι από "κρέας" υπόπτου χρώματος γεμάτο με νεύρο και λίπος, αυτό δεν είναι το μαγαζί σου!! Αν επίσης, σου αρέσει το λίπος στο σουβλάκι αυτό δεν είναι το μαγαζί σου!!
Από την άλλη, αν προτιμάς το κρέας από το μαριναρισμένο "κρέας" και σου αρέσει το σουβλάκι ψαχνό, τότε αυτό είναι το καλύτερο μαγαζί δυτικά στο είδος του. Στα θετικά η σχέση ποιότητας - τιμής. Τα αδέρφια που το δουλεύουν τα ξέρω πολλά χρόνια, είναι καλά παιδιά και τίμια.
Να συμπληρώσω οτι εκτός της πανσετας που έχει μαρινάδα και ποιοτικά είναι απλά οκ, τα υπόλοιπα κρέατα είναι πολύ καλά για τέτοιου είδους μαγαζί. Το σουτζουκάκι πολύ καλό, αλλά το καλύτερο είναι το χοιρινό σουβλάκι
Αφού ρώτησα τα Σαββιδάκια, ο Πόντιος τρελάρας ψήστης ονόματι Μπάμπης, είναι αδερφός της μάνας τους, εξού και η τόση βοήθεια...Δουλεύει στο Εβόρα πλέον στην Τούμπα εξού μάλλον και η σχέση με το Ταραντίνο που ανέφερε ο dokimastis νομίζω.
Και για να γράψω και κάτι σχετικό με φαϊ και όχι μόνο κους κους, τα κρέατα του προσωπικά τα κατατάσω ως σουτζουκάκι>πανσέτα>σουβλάκι κοτόπουλο>σουβλάκι χοιρινό.
Νομίζω είναι ότι πιο vfm στην κατηγορία του, δηλαδή μόνο 4 κρέατα στην σχάρα και σαντουϊτσάκι. Πολλές δοκιμές, τους τελευταίους μήνες, είτε σε σάντουιτς είτε καθισιό εκεί με ρετσίνα και τεμάχιο. Πίτα/ψωμάκι καλό, σουτζουκάκι τρομερό(από τον "Σάββα" στην Πολίχνη για όποιον ενδιαφέρεται.), πατάτα χειροποίητη.
Το δουλεύουν τα παιδιά του Σαββιδάκου και κάνα 2 άτομα ακόμα, όλοι γύρω στα 25, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί, ευγενικοί και με ωραίες μουσικές επιλογές ενίοτε (μπηχτή για το σκυλάδικο/σουβλατζίδικο επί της Λαγκαδά).
Και λίγο κους κους, όπως έγραψα παραπάνω, το μαγαζί το δουλεύουν τα παιδιά του Σαββιδάκου (Αφοι Σαββίδη Ο.Ε), ο οποίος απεβίωσε κάπου καμιά 10ετία πριν, ίσως και λίγο παραπάνω. Το μαγαζί το άνοιξε το παλικάρι που δούλευε στο παλιό μαγαζί, ένας πόντιος τρελάρας ψήστης με πολλά tattoo, φίλος τους; συγγενής; δεν ξέρω...μιας και τα παιδιά ήταν ανήλικα ακόμα και όταν μεγάλωσαν αρκετά τους το άφησε έτσι και έφυγε...με καλή καρδιά...
Μετά από καιρό, επιτόπιο τσεκάρισμα σε σάντουιτς και τεμάχια. Σουβλάκι κοτόπουλο και πανσέτα σε σάντουιτς πολύ καλά αμφότερα, η πανσέτα ξεροψημένη τόσο όσο. Πατάτα φρέσκια καλή, ψωμάκι αρκετά καλό.
Όσον αφορά στα τεμάχια, σουτζουκάκι (με κύμινο) πολύ δυνατό, σουβλάκι χοιρινό καλό. Αγγουροντομάτα έτσι κι έτσι. Προτείνεται ασυζητητί.
Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής δυτικά. Το σουβλάκι του είναι κανονικό κρέας και όχι νεύρο και λίπος όπως έχουν συνήθως τα περισσότερα έτοιμα σουβλάκια. Λίγα πράγματα και καλά. Ακριβώς ότι πρέπει να έχει ένα ψητοπωλείο. 4 κρέατα, 3-4 αλοιφές και πατάτες
Από την άλλη, αν προτιμάς το κρέας από το μαριναρισμένο "
Να συμπληρώσω οτι εκτός της πανσετας που έχει μαρινάδα και ποιοτικά είναι απλά οκ, τα υπόλοιπα κρέατα είναι πολύ καλά για τέτοιου είδους μαγαζί. Το σουτζουκάκι πολύ καλό, αλλά το καλύτερο είναι το χοιρινό σουβλάκι
Και για να γράψω και κάτι σχετικό με φαϊ και όχι μόνο κους κους, τα κρέατα του προσωπικά τα κατατάσω ως σουτζουκάκι>
Το δουλεύουν τα παιδιά του Σαββιδάκου και κάνα 2 άτομα ακόμα, όλοι γύρω στα 25, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί, ευγενικοί και με ωραίες μουσικές επιλογές ενίοτε (μπηχτή για το σκυλάδικο/σουβλατζίδικο επί της Λαγκαδά).
Και λίγο κους κους, όπως έγραψα παραπάνω, το μαγαζί το δουλεύουν τα παιδιά του Σαββιδάκου (Αφοι Σαββίδη Ο.
Αξίζει οπωσδήποτε η επίσκεψη.
Όσον αφορά στα τεμάχια, σουτζουκάκι (με κύμινο) πολύ δυνατό, σουβλάκι χοιρινό καλό. Αγγουροντομάτα έτσι κι έτσι. Προτείνεται ασυζητητί.