Επίσκεψη μετά από καλά λόγια, απώτατα Αυγούστου '24.
Βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, χωμένο κάτω από δέντρα. Έχει ωραία δροσιά, αν και, όπως μας είπαν, υπήρξανε και μέρες που θερμοκρασιακά δεν ήταν ανεκτά ούτε εκεί.
Ο εσωτερικός χώρος είναι ζεστός -πρέπει να είδα και ένα τζάκι- θα είναι ωραία εκεί και με κρύο.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα/Τρίτη κλειστά, Τετάρτη-Παρασκευή ανοιχτά από τις 17:00, ΣΚ ανοιχτά και μεσημέρι
(Ενημερωτικά: Λόγω μέρους και μεγέθους, διάφορες δεξιώσεις λαμβάνουν χώρα εκεί, οπότε καλό θα ήταν να προηγηθεί ένα τηλέφωνο.)
Ο κατάλογος μεγάλος (που μαθαίνεις να τον φοβάσαι, γενικά), με 4-5 πιάτα ημέρας. Πήραμε κυρίως απ' τα δεύτερα.
Αυτά που δοκιμάσαμε βγάζανε νοστιμιά και φροντίδα. Οι μερίδες προς το μεγάλες.
Στο τέλος ήρθε παγωτό με χαλβά σιμιγδαλένιο. Το νερό εμφιαλωμένο, άνευ ερωτήσεως. Με δύο μπύρες 38€.
Ιδιοκτήτης και μάγειρας είναι ο κύριος Γιώργος. Φιλικός και συμπαθέστατος, περνούσε απ' τα τραπέζια, πιάνοντας κουβέντες για το φαγητό, τα μικρά και τα μεγάλα. Όπως μας είπε, στις αρχές του καλοκαιριού σκεφτόταν να το δώσει, αλλά κατέληξε στο να το κρατήσει. Πριν φύγουμε, μας έφερε μια σακούλα αχλάδια από ένα κτήμα που έχει πιο δίπλα (από ένα άλλο προέρχονται και τα μυρωδικά/βότανα των φαγητών).
Άρεσε -κυρίως ως σύνολο- και θα επέστρεφα με χαρά.
Βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, χωμένο κάτω από δέντρα. Έχει ωραία δροσιά, αν και, όπως μας είπαν, υπήρξανε και μέρες που θερμοκρασιακά δεν ήταν ανεκτά ούτε εκεί.
Ο εσωτερικός χώρος είναι ζεστός -πρέπει να είδα και ένα τζάκι- θα είναι ωραία εκεί και με κρύο.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα/Τρίτη κλειστά, Τετάρτη-Παρασκευή ανοιχτά από τις 17:
(Ενημερωτικά: Λόγω μέρους και μεγέθους, διάφορες δεξιώσεις λαμβάνουν χώρα εκεί, οπότε καλό θα ήταν να προηγηθεί ένα τηλέφωνο.)
Ο κατάλογος μεγάλος (που μαθαίνεις να τον φοβάσαι, γενικά), με 4-5 πιάτα ημέρας. Πήραμε κυρίως απ' τα δεύτερα.
Αυτά που δοκιμάσαμε βγάζανε νοστιμιά και φροντίδα. Οι μερίδες προς το μεγάλες.
Στο τέλος ήρθε παγωτό με χαλβά σιμιγδαλένιο. Το νερό εμφιαλωμένο, άνευ ερωτήσεως. Με δύο μπύρες 38€.
Ιδιοκτήτης και μάγειρας είναι ο κύριος Γιώργος. Φιλικός και συμπαθέστατος, περνούσε απ' τα τραπέζια, πιάνοντας κουβέντες για το φαγητό, τα μικρά και τα μεγάλα. Όπως μας είπε, στις αρχές του καλοκαιριού σκεφτόταν να το δώσει, αλλά κατέληξε στο να το κρατήσει. Πριν φύγουμε, μας έφερε μια σακούλα αχλάδια από ένα κτήμα που έχει πιο δίπλα (από ένα άλλο προέρχονται και τα μυρωδικά/βότανα των φαγητών).
Άρεσε -κυρίως ως σύνολο- και θα επέστρεφα με χαρά.