Τα ορεκτικά του ήταν εξαιρετικά, ιδίως ό,τι έχει να κάνει με τυρί (γραβιέρα, "τριλογία φέτας" σε φύλλο με διάφορες μαρμελάδες) και οι τηγανητές πατάτες με τη φλούδα που ήταν ανεπανάληπτες. Δυστυχώς τα κυρίως δεν στάθηκαν στις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησαν τα ορεκτικά, εκτός από το κριθαρότο με μοσχαρίσια ουρά. Το τσιγαριαστό αρνί ήταν άνοστο και αρκετά λιπαρό, ένα κοτόπουλο με μαστίχα ήταν προς το σκληρό και η μαστίχα δεν ακούστηκε ιδιαίτερα.