Πήγα μία και μοναδική φορά το 2012. Ένα εκπληκτικό μαγαζί, εντυπωσιακό που το βρίσκει κανείς σε ένα απλό χωριό του Πηλίου. Δε θα γράψω πολλά, δε θα αναφερθώ σε πολλά γιατί δε ξέρω τι και κατά πόσο έχει αλλάξει από τότε. Θα πω μόνο ότι κατά την άποψη μου είναι (ήταν, γιατί πήγα το 2012) είχε τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει στην Ελλάδα. Γιαυτό και ήταν πανάκριβο αλλά ένιωθες ότι έχει αξία και το τελευταίο λεπτό του ευρώ.
Εύχομαι να διατηρεί ακόμα τη ποιότητα του όπως τότε, και να μπορέσω να το επισκεφτώ ξανά σύντομα.
Σε φάση να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και με αφορμή έναν οδηγό που το περιέγραφε ως το καλύτερο του νομού, ξεκινήσαμε να το ξετρυπώσουμε. Ομορφούτσικο απέξω και από μέσα, δεν σου κάνει για γκρουρμέ.
Μικρός ο κατάλογος (ο σερβιτόρος ξέχασε να μας πει όχι είχαν και άλλα πιάτα...) και υπερβολικά ακριβά. Νόστιμα, δε λέω, αλλά μάλλον απευθύνεται σε θαμώνες που διαλέγουν με άλλα κριτήρια.
Chris363
Εξαιρετική κουζίνα, το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά τα ορεκτικά είναι ένα και ένα, γνώμη μου να πάρετε περισσότερα απο αυτά παρά κυρίως που είναι νορμάλ.
Το χαβιάρι μελιτζάνας θεικό οπως και τα καραμελωμένα μανιτάρια με βαλσάμικο.
Η σαλάτα με αχλάδι και παρμεζάνα τέλεια.
Το στριφτό αχνιστό ψωμάκι πλεξούδα ετοιμάζεται και ψήνεται στο φούρνο εκείνη την ώρα, μπορείς να φας δέκα τέτοια και να θελεις και άλλο.
Καλή λιστα κρασιών, ακριβό μαγαζί, οπωσδήποτε κράτηση
πήγα την Παρακευή 11 Δεκεμβρίου 2009.
Η καλύτερη για μένα gourmet κουζίνα στο Νομό Μαγνησίας. Ειδικά τα σαλιγκάρια, τα καραμελωμένα συκωτάκια πουλιών, ο "σιδηρόδρομος", τα φιλέτα ψητά και η καραμελωμένη παντσετα είναι ασυναγώνιστα και δεν τα βρίσκεις πουθενα. Μοναδικό μείον είναι οι τιμές - είναι ακριβό (αλλά πιστεύω αναμενόμενο με αυτά που προσφέρει) και επίσης η κουζίνα αργεί αλλά μην ξεχνάμε ότι όλα μαγειρεύονται εκείνη την ώρα.
Εύχομαι να διατηρεί ακόμα τη ποιότητα του όπως τότε, και να μπορέσω να το επισκεφτώ ξανά σύντομα.
Μικρός ο κατάλογος (ο σερβιτόρος ξέχασε να μας πει όχι είχαν και άλλα πιάτα...) και υπερβολικά ακριβά. Νόστιμα, δε λέω, αλλά μάλλον απευθύνεται σε θαμώνες που διαλέγουν με άλλα κριτήρια.
Το χαβιάρι μελιτζάνας θεικό οπως και τα καραμελωμένα μανιτάρια με βαλσάμικο.
Η σαλάτα με αχλάδι και παρμεζάνα τέλεια.
Το στριφτό αχνιστό ψωμάκι πλεξούδα ετοιμάζεται και ψήνεται στο φούρνο εκείνη την ώρα, μπορείς να φας δέκα τέτοια και να θελεις και άλλο.
Καλή λιστα κρασιών, ακριβό μαγαζί, οπωσδήποτε κράτηση
Η καλύτερη για μένα gourmet κουζίνα στο Νομό Μαγνησίας. Ειδικά τα σαλιγκάρια, τα καραμελωμένα συκωτάκια πουλιών, ο "