Εικόνες (79)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γλυκάκι κερασμένο (μια χαρά)
"Κοτόπουλο κοκκινιστό μπούτι με χυλοπίτες" (οκ)
"Χοιρινό με πετιμέζι και χαβίτς" (οκ, το χαβίτς μου άρεσε)
"Φούστουρον με χωριάτικο λουκάνικο, μανιτάρια και πιπεριές" (αδιάφορο)
"Περέκ με τυρί κατσικίσιο, κασέρι, ντομάτα & παστουρμά Sary" (καλό)
"Περέκ με τυρί κατσικίσιο, κασέρι, ντομάτα & μανιτάρια" (οκ, αλλά επόμενη φορά θα έπαιρνα άλλη γέμιση)
"Σαγανάκι από ποικιλία φρέσκων μανιτάρια με βότανα και κατσικίσιο τυρί" (οκ)
"Τζατζίκι με φρέσκο γιαούρτι" (οκ)
"Φάβα κίτρινη με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάππαρη" (οκ)
"Ντολμαδάκια γιαλαντζί με δικό μας αμπελόφυλλο" (οκ)
Τουρσιά (σαν καλωσόρισμα, τα κλασικά του εμπορίου)
Θέα Όλυμπος και Βέρμιο από το μαγαζί
Από τον δρόμο Βασιλικών προς Μονοπήγαδο, στο βάθος φαίνεται η ταβέρνα με θέα τον Όλυμπο
Ομελέτα με παστουρμά (πολύ καλή)
Περέκ με χόρτα και τυρί (εξαιρετικό)
"Χυλοπίτες χειροποίητες με τυρί κατσικίσιο" (οκ)
Μαύρος χοίρος (καλός, η πατάτα μπόρινγκ, μας είπαν ότι ο χοίρος είναι από το κτήμα τους)
"Αρνάκι βουλωτό με ρύζι, φρέσκα κρεμμυδάκια & συκωτάκια" (καλό)
"Βαρένικα με τυρί" (απλώς οκ)
Περέκ με άγρια χόρτα (απλώς οκ)
Περέκ με παστουρμά και τυρί (οκ)
Περέκ, μισή με παστουρμά και τυρί και μισή με άγρια χόρτα
"Ισλί κιοφτέ" (καλό, μάλλον το καλύτερο πιάτο της ημέρας)
"Κόκκινη τυροκαυτερή" (καλή)
Κόκκινο Μοσχόπολις (μια χαρά)
Κόκκινο Μοσχόπολις (μια χαρά)
Καλωσόρισμα: τουρσί (πολύ καλό)
Χουνκιάρ (μοσχάρι με μελιτζάνες)
Φούστουρον (χωριάτικη στραπατσάδα)
Κατάλογος (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Διαφημιστικό 2000: σελίδα 4/4
Διαφημιστικό 2000: σελίδα 3/4
Διαφημιστικό 2000: σελίδα 2/4
Διαφημιστικό 2000: σελίδα 1/4
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 2/2
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 1/2
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 12/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 11/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 10/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 9/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 8/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 7/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 6/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 5/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 4/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 3/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 2/12
Κατάλογος Μαρτίου 2019: σελίδα 1/12
Αρχικά να πω πως η σχέση μου με την Ποντιακή κουζίνα είναι η ίδια και με την σχέση μου με την τραπ μουσική. Δηλαδή ανύπαρκτη. Επίσης δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τις πίτες γενικότερα (εξαιρουμένης της μπουγάτσας). Άρα δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τα περέκ και τα λοιπά παραδοσιακά ποντιακά που δοκίμασα. Είναι γεύσεις που δεν μου ταιριάζουν και δεν μου άρεσαν.
Αυτό που μπορώ να κρίνω όμως είναι η ποιότητα στα κρεατικά. Στην γιαουρτλού που πήρα ως κυρίως πιάτο, το κεμπάπ θύμιζε αποτυχημένο γιουβαρλάκι σε εστιατόριο για νταλικέριδες 34ο χιλιόμετρο Άρτας - Γιάννενα. Συνοδεύοταν από προκάτ πίτα σουπερ μάρκετ που έκανε την στανταρ πίτα συνοικιακού γυράδικου να θυμίζει ζυμωτό ψωμί απο τα ζαγοροχώρια. Δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτα για 24 ώρες και αυτό ήταν η καλή εκδοχή. Η κοπέλα μου βίωσε την κακή, όπου μερικές ώρες μετά τα έβγαλε όλα (είχε φάει λίγο από το κεμπάπ, και σαν κυρίως ποντιακά μακαρόνια με κιμά. Ο κιμάς δεν τρώγονταν). Δεν είχε κόσμο, και ενδέχεται μέρος των πολύ κακών εντυπώσεων να οφείλεται στο γεγονός πως ήταν περίοδος 15αυστου.
Τιμές οκ για το μέγεθος των μερίδων. Ειδικά αν κάνεις 2 μέρες να το χωνέψεις θα έλεγα τρελό value for money. Σέρβις γρήγορο και ευγενικό από τα παιδιά. Πανέμορφη αυλή με εξαιρετική θέα. Ούτε απ' έξω δεν θα ξανά περάσω.
Υ.
Σαλάτα με σύκο: Νόστιμη και μεγάλη.
Φάβα: πολύ καλή.
Περέκ με παστράμι: δεν μου άρεσε.
Κότσι: ΟΚ, εχω φάει πολύ καλύτερα.
Κεφτεδάκια φούρνου: σκέτο χοιρινός κιμάς θα έλεγα και δεν μου άρεσαν καθόλου.
Χοιρινή λαιμού στο φούρνο: νόστιμη.
Λευκό κρασί χύμα: Μια χαρά.
Γλυκό κερασμένο.
Το μέρος δεν παίζεται, οπότε αξίζει για οικογένειες τρελά. Όσο το φαγητό είναι ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, είναι μια ημερήσια εκδρομή που τα παιδιά θα περάσουν καλά...
Από φαγητό πήραμε προηγούμενα στάνταρ, όπως τα έχω ξαναγράψει. Όμως δε μου φάνηκαν πολύ καλά αυτή τη φορά, ίσως τα έχω συνηθίσει.. Εντύπωση μου έκανε το κρασί, ένα ωραίο κόκκινο από Κτήμα Κωνσταντάρα, Ζωγράφου Χαλκιδικής. Αξιοπρεπέστατο και σε πολύ οκ τιμολόγηση.
Χαμός από κόσμο, αλλά πολύ οργανωμένοι..
Μαύρος χοίρος λουκούμι..
Εξοχικό αρκετά καλό
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο μαριναρισμένο με μανιτάρια, ήταν αδιάφορο (χωρίς να είναι κακό)..
Μοσχαράκι (γάστρας νομίζω..) επίσης εξαιρετικό..
Κότσι δεν δοκίμασα, αλλά μου είπαν οτι ηταν εξαιρετικό..
Περέκ με χόρτα και τυρί, πολύ ωραίο..
Σαλάτα πρασιναδα με σύκα καλή σε ποσότητα και γεύση..
Το προσημο ήταν θετικό ως προς το φαγητό..
Ο εσωτερικός χώρος ηταν άκαπνος στο σύνολό του-τουλάχιστον τώρα που είναι κλειστά όλα τα παράθυρα λόγω καιρού..
Θα ξαναπάω με καλό καιρό..
Αυτή τη φορά η κράτηση ήταν απαραίτητη γιατί πολύ κόσμος ήρθε "
Δοκιμάστηκαν Περέκ μισό με τυριά και μισό με παστουρμά (πολύ καλό), μια σαλάτα με πρασινάδες και σύκο (τυπική), συρον με κοτόπουλο (πολύ καλό), μαντί με γιαούρτι (τέλεια), ισλι κιοφτε (οκ), χοιρινό με πετιμέζι και χαριτζ (το χοιρινό λουκούμι που λιώνει στο στόμα αλλά θα μπορούσε να είναι περισσότερο).
Μαζί με μια φιάλη κρασί (Μοσχόπολις 18, στα 27 ευρώ) και ένα εμφιαλωμένο τσίπουρο Ηδονικο στα 90 ευρώ.
Γλυκό κερασμενο (ρεβανί, καρυδόπιτα, εκμέκ) και απόδειξη κανονικά. Σέρβις μια χαρά.
Προτείνεται.
Γινόταν το έλα να δεις! Πανίκος από εκατοντάδες άτομα. Παρόλα αυτά το σέρβις ήταν γρήγορο.
Περέκ με χόρτα και τυρί πολύ καλό, Περέκ μισό με τυριά μισό με παστουρμά πολύ καλό, μαντί εξαιρετικό, μανιτάρια σαγανάκι οκ, ομελέτα με χωριάτικο λουκάνικο οκ.
Με ένα τσιπουρακι χύμα, στα 52.
Γλυκό κερασμενο, απόδειξη κανονικά.
Θα το ξανατιμησω.
Ωραίο μέρος, ευγενικό προσωπικό, ικανοποιητική εξυπηρέτηση. Στα του φαγητού το χιουνκαρ ήταν μια χαρά ενώ το μαντι με το γιαούρτι έδενε. Το περεκ με παστουρμά εμένα μου άρεσε πολύ αλλά στη γνώστρια της ποντιακής κουζίνας της φάνηκε μέτριο. Τα μανιτάρια με τυρί προς το κακό.
20€/άτομο δεν είναι αμελητέο αλλά για την εξόρμηση είναι οκ.
Ο χώρος είναι οκ και βόλεψε, μια και ήταν μια βροχερή Κυριακή. Ο μέσα χώρος οκ, τα τραπέζια μεταξύ τους παίρνουν "
Από φαγητό θυμόμουν ότι η δυναμή τους είναι τα ζυμάρια (ποντικό γαρ). Συρόν με Κοτόπουλο πολύ καλό. Περέκ με Παστράμι και άλλο με Χόρτα καλά, χορταστικά. (τα μετράω σαν πίτσες) Από κει και πέρα Ισλί Κιοφτέ και Κιοφτές φούρνου πικάντικα και ανατολίτικα, καλά. Σαλάτα με ψητό παντζάρι καλή. Τυροκαυτερή δεν μας άρεσε και έμεινε (το τυρί ήταν κάπως νερουλό) Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η καπνιστή Παντσέτα Μαύρου Χοίρου, που ένιωθες έντονα το κάπνισμά της. Πολύ καλή.
Σέρβις ατρόμητο απ΄τον πολύ κόσμο, πολύ καλό. Καθόλου λάθη, επανα-παραγγελίες όλα καλά..
Η κυρία στην απασχόληση έκανε πολύ καλή δουλειά- τα παιδιά έφεραν πολλές φορές χειροτεχνήματα που έκαναν μαζί της! (έχει ειδικά χαρτόνια κτλ για το σκοπό αυτό!)
Θα ξαναπήγαινα άνετα να κάτσω έξω και να ευχαριστηθώ τον υπαίθριο χώρο. Αλλά είναι και μια πολύ καλή λύση όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει.
τα σερβις μια χαρα. τα φαγητα η αληθεια ειναι αργησαν να ερθουν αρκετα αλλα το μαγαζι εκεινη την ωρα ειχε πανω απο 300-400 ατομα. πηραμε περεκ με χορτα (πολυ καλο), τηγανια μανιταριων με κατσικισιο τυρι (καλο), σταμνατο (μετριο), κοτσι (μετριο) και δωσαμε γυρω στα 30€ με κερασμενο συμπαθητικο γλυκακι στο τελος. ο χωρος γενικα αξιζει για μεγαλες παρεες, οικογενειες κλπ αφου εξω εχει επισης πολυ χωρο. δεν τρελαθηκα αλλα θα μπορουσα να ξαναπαω
Καθίσαμε λοιπόν στη αυλή σε ένα σκιερό τραπέζι και αρχίσαμε με καφέ και περέκ μέχρι να συγκεντρωθεί όλη η παρέα. Ο εξωτερικός χώρος είναι εξαιρετικά μεγάλος και πολύ προσεγμένος. Υπάρχει χώρος για όλους. Λόγω της ημέρας είχε δραστηριότητες και απασχόληση για τα παιδιά. Παρά τον πολύ κόσμο η εξυπηρέτηση ήταν αποτελεσματική και ευχάριστη.
Ήπιαμε, 9 Καφέδες διάφοροι από 1,
Δοκιμάσαμε, 2 Περέκ μανιτάρια παστουρμάς 15,
…από τον υπόλοιπο κατάλογο,
3 Χουνκιάρ μπεγιεντί, 11,
1 Πολίτικος μαύρος χοίρος 10,
1 Αρνάκι φούρνου 13,
1 Χοιρινό κότσι 11,
4 Μπριζόλα κυνηγού 9,
1 Σουτζουκάκια 8,
4 Κιοφτές φούρνου 8,
Αγγουροντομάτα 4,
Τυροκαυτερή 4,
...
Περέκ μέλι 3,
3 Περέκ μερέντα 3,
3 Μπολ παγωτό 3,
7 Μπύρες 3,
Ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πραγματικά φιλόξενο μέρος.
Λογαριασμός για 15 άτομα 300,
Τα παραγγελθέντα πιάτα ήταν ικανοποιητικά και ο λογαριασμός γιά 5 άτομα με πληθώρα πιάτων , 3 premium μπύρες, 1 αναψυκτικό και 2 εμφιαλωμένων νερών του λίτρου , στα 20 Ε το άτομο.
Η εξυπηρέτηση γρήγορη , το προσωπικό ευγενικό ΑΛΛΑ το μόνο αρνητικό η μη τήρηση του Αντικαπνιστικού κανονισμού στον εσωτερικό χώρο !
Αρκετός κόσμος είχε καταλάβει τους υπαίθριους και ημι-υπαίθριους χώρους, απολαμβάνοντας την δροσιά αν και η παρουσία κουνουπιών ήταν έντονη!
Παραγγείλαμε Περέκ με τυρί και τυρί ντομάτα, που ήταν αρκετά καλά και χορταστικά, ζεστό φλαμούρι -πολύ εύγευστο- και Ελληνικό καφέ σε μπρίκι-θα μπορούσε να είναι πιό αρωματικός-
Η εξυπηρέτηση ταχύτατη και ευγενέστατη.
Ο δρόμος από Σουρωτή προς Μονοπήγαδο χρήζει βελτιώσεων και καθαρισμού της βλάστησης που του αφαιρεί μισή λωρίδα κυκλοφορίας!..
-ένα ισλί κιοφτέ, αρκετά καλό
-Σιρόν με γιαούρτι κ σκόρδο, καλό
-πατάτα φούρνου, το πιο αδύναμο πιάτο αλλά κ πάλι αρκετά καλό
-ποικιλία αλλαντικών ότι πιο πλούσιο από πλευράς ποιότητας αλλαντικών έχω φάει εδώ κ χρόνια. Κανένα από τα τέσσερα αλλαντικά που περιλαμβάνονταν δεν είχε τιμή λιανικής κάτω απο 20€/kg. Από ποσότητα βέβαια.....
- δύο Βεργίνα red κ δύο Kaiser
Σύνολο 48.
Συνολική εμπειρία εννοείται με θετικό πρόσημο μιας κ το σέρβις είναι πολύ αποτελεσματικό κ το περιβάλλον ιδανικό.
Τέλος να μη ξεχάσω να αναφέρω κάτι που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση: Αφού πληρώσαμε κ ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε μας σταμάτησε ο σερβιτόρος μέχρι να φέρει την απόδειξη, συμπεραίνοντας ότι θα παίρναμε το δελτίο παραγγελίας για απόδειξη. Εύγε!
Οτι πρεπει για κοντινη εκδρομη!
Πηραμε τα εξης:
-Περεκ με παστουρμα. Αρκετα νοστιμο με φρεσκα υλικα.
-Γεμιστα μανιταρια με σουτζουκι κ λιωμενα τυρια. Νοστιμα και οχι πολυ βαρια.
-Σκορδατη καπνιστη μελιτζανα. Αρκετα καλη και μεγαλη ποσοτητα.
-σιρον με κιμα. Συμπαθητικα ποντιακα ζυμαρικα. Μου φανηκε λιγο αταιριαστο και υπερβολικο σε ποσοτητα το γιαουρτι.
-Μαυρος χοιρος με λαχανικα. Δεν μου αρεσε. Στεγνο κρεας και μικρη ποσοτητα. Το μισο πεταχτηκε διοτι ηταν λιπος.
-Αρκετα καλο το κοτσι. Μεγαλη ποσοτητα και καλομαγειρεμενο.
τιμες νορμαλ για αυτα που πηραμε (κοντα στα 50ε).
Καλες εντυπωσεις γενικα και θα ξαναπηγαιναμε σιγουρα, με λιγη προσοχη σε καποια πιατα
Στο δια ταύτα , επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα του πάσχα το εστιατόριο με παρέα φίλων κ μείναμε ευχαριστημένοι τόσο απο το φαγητό όσο κ απο την εξυπηρέτηση . Επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα , πήραμε αρκετά πιάτα (ορεκτικά κ κυρίως) για τη μέση ώστε να δοκιμάσουμε όσο περισσότερα γίνεται .
Οι πρώτες ύλες ήταν ξεκάθαρες στο στόμα , κάτι που δείχνει τόσο την ποιότητα των πρώτων υλών(δεν είχα καμία αμφιβολία) , όσο κ το ότι ψήθηκαν στις σωστές θερμοκρασίες κ χρόνους . Δεν έχει τηγάνι(!!) άρα ότι παραγγείλει κάποιος είναι είτε ωμό , είτε ψημένο στον ξυλόφουρνο που ούτως ή άλλως δίνει μια πιο πλούσια γεύση συγκριτικά με τον ηλεκτρικό . Τινα πω για τα περεκ , σπουδαία . Δοκιμάσαμε με κατσικίσιο τυρί κ ένα άλλο με χόρτα . Απο τα κυρίως ότι φάγαμε ήτο απο καλό εώς πολύ καλό : Κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες, χιουνκιάρ μπεγιεντί ( όπως οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται , ας πούμε , σε μια πιο ελληνικη έκδοση ) πολύ καλά , αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο μαύρος χοίρος .
Συνολικά πολύ καλή εμπειρία . Μερικοί ίσως το κρίνουν ακριβό όμως έχει αυξημένα λειτουργικά έξοδα κ δεν νομίζω ότι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες , όπως π.
έχει αγκαλιαστεί (τουλάχιστον κατά τις αργίες που το έχω επισκεφθεί) από teen ζευγαράκια μέχρι οικογένειες και πολυπληθείς παρέες που τρώνε αγναντεύοντας από το ύψωμα τούς αγρούς και "
Στο δια ταύτα τού μενού, κορυφαίες οι αλμυρές (τόσο σε γεύση αλλά δυστυχώς και τιμή) πίτες που είναι ικανές να σε ξεσηκώσουν να κάνεις τη διαδρομή μέχρι το Μονοπήγαδο και να σε χορτάσουν σε βαθμό που να μη χρειαστεί να δοκιμάσεις κάτι άλλο από τον κατάλογο.
Παρ'
Στο δια ταύτα, και για να μη το πολυζαλίζουμε,
τρία τραγικά φάουλ,
στην ίδια, τη δική μας παρέα, κατά το ίδιο κυριακάτικο γεύμα,
το κάθε ένα από μόνο του θα αρκούσε για ένα πελώριο και αμετάκλητο "
Πρώτον, σε ένα χώρο που χαρακτηρίζεται οικογενειακός (με παρουσία όλης της γκάμας ηλικιών, παιδιών, νηπίων σε καρεκλάκια και βρεφών) επιτρέπεται το κάπνισμα ενώ στην κομψή διαμαρτυρία μας, η υπεύθυνη τού χώρου παρ'
Δεύτερον, η χρέωση 2,
Τρίτον, παρ'
[IMG]
τιμες δε ξερω, με κερασαν. η τοποθεσια ειναι ωραια και το περιβαλλον μεσα πολυ ωραιο αλλα δε νομιζω να ξαναπαω.
Χώρος
Εξυπηρέτηση- διάθεση
Αρνητικά
Πολύ ακριβό μαγαζί δεν αξίζει τα λεφτά που θα δώσει κανείς για φαγητό σε συνδυασμό με τις πολύ μικρές μερίδες
Τζατζίκι 4,
Κυρίως πιάτα απο 9 ευρω
Καλή σας όρεξη ..!!! μεχρι να έρθει ο λογαριασμός.
τo περεκ είναι μια πολυ σοβαρη για τα ελληνικα δεδομενα ( και όχι μόνο...) επιχειρηση , ανθρώπων που αγαπουν και σεβονται τη δουλειά τους , εκτιμουν και ειναι αληθινοι στους πελάτες - επισκέπτες τους και κυριωσ:
νοιαζονται σοβαρα για τη γνωμη και τις αναγκες τους !
ολα αυτά , απολύτως ανεξάρτητα από το αν οι γεύσεις ικανοποιησαν πάντα τους πάντες , ανεξάρτητα από το αν το φαγητό - η εξυπηρέτηση , αγγίζει το προσωπικό γούστο / πορτοφόλι του κάθε επισκέπτη του χώρου .
εκείνο που είναι αντκειμενικο και περα απο το προσωπικο κριτηριο του καθενα μας , ειναι οτι οι ανθρωποι εκει , δουλευουν με α λ η θ ι ν α - παντοτε εποχιακα υλικα ,
εχουν γνωση και αισθηση της τοπικης κουζινας , προμηθευονται συνειδητα και κατ' επιλογην απο τους γειτονικους παραγωγους και δινουν δουλεια σε πολυ κοσμο στην περιοχη , αξιοποιωντας τοσο τις πρωτες υλες οσο και το ανθρωπινο δυναμικο τησ.
για μας , μετράει :
- δεν σερβιρουν τηγανητες πατατες , προτιμωντας να πεισουν τους πελατες , να μαθουν στα μικρα - κυριωσ- παιδια τους να προτιμουν τις φουρνου ( πεντανονστιμες και μαγειρεμενες με εξαιρετικο λαδι!) - εχουν τεκμηριωμενη αποψη σχετικα ( η κα μαίρη , η πρώην βιολόγος και νυν " ψυχη" της επιχείρησης ) την οποια αναλυουν-εξηγουν-συζητουν , διαθετοντας χρονο και πολλη καλη διαθεση για καθε πελατη που θα ενδιαφερθει σχετικα.
- το καλοκαιρι , μαζι με τα γλυκα στο τελος , η - πανταχου παρουσα και με πλατυ χαμογελο κα Μαιρη - εφερνε απο μονη της στα τραπεζια , διαφορα αληθινα φρουτα εποχης μαζεμενα στην περιοχη - εδινε στον κοσμο πρωτα να μυρισει και μετα " πιεζε" - προ παντων τα παιδια - , να γευθουν για να νοιωσουν τη διαφορα του αληθινου φρουτου στο στομα και στη μυτη τους .
- οι ανθρωποι που δουλευουν εκει νοιαζονται για την επιχειρηση και το δειχνουν : οι περισσοτεροι, εκτος απο το μεροκαματο που παιρνουν οι ιδιοι . προμηθευουν , αυτοι η η γονεισ/συγγενεις τους με τοπικα υλικα παραγωγης τους την κουζινα του μαγαζιου , εχοντας ετσι ενα εξτρα εισοδημα για την οικογενεια τους .
το Περέκ , γιά μας,
" φαγητάδικο " : είναι ένα ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και όλοι εκεί , δείχνουν ότι καταλαβαίνουν απόλυτα πως αποτελούν κρίκους μιάς αδιάσπαστης αλυσίδας .
το στηρίζουμε , γιατί το αξίζει!
*** Υ.
Μπορεις να χαλαρωσεις με τα πιτσιρικια να παιζουν στην παιδικη χαρα και στη μεγαλη εκταση του πολυ ωραια διαμορφωμενου εξωτερικου χωρου, ,
Το μονο ισως θεμα ειναι οτι η εισοδος /εξοδος επισκεπτων - αρα και πιτσιρικιων- του μαγαζιου δεν εχει καποιου ειδους φυλαξη,
Μια προταση συνεπως που θα ανεβαζε κατακορυφα τη δημοτικοτητα και το value for money του μαγαζιου:
δεν θα μπορουσαν να διαθετουν τα σ/κ μια κοπελα απο το πολυπληθες ουτως η αλλως προσωπικο του σερβις για να κανει μια στοιχειωδη φυλαξη-απασχοληση με παιχνιδια κλπ στα παιδια , στο χωρο που ειναι αφιερωμενος σ'
Νομιζω οτι ειναι μια εξτρα παροχη που ο κοσμος θα εκτιμουσε - και προφανως θα ανταμοιβε - ιδιαιτερα , χωρις το κοστος της να ειναι κατι πολυ βαρυ για το μαγαζι!
Το σερβις:
Τα κρεατα , ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ηταν απο αρκετα καλα (κοτσι-θα σηκωνε καποιο μαριναρισμα για να λυωνει στο στομα ) ως εξαιρετικα (σταμνατο, χοιρινος καιμος με μελι),
Η μελιτζανα η ψητη,
Αδυναμα σημεια(αν θελει να τα πει κανεις ετσι) οι "
Ευγενεστατη και θετικη η παρουσια μιας κυριας εκ των ιδιοκτητων,
Περα απο τα καλα γλυκα , το κερασμα στο τελος και λιγων ΑΛΗΘΙΝΩΝ βερυκοκων ( μπεμπεκος για οσους τα θυμουνται),
Οι τιμες , ναι, ειναι λιγο τσιμπημενες...
Αν σκεφτει κανεις τι πληρωνουμε και κυριως για τι πραγμα πληρωνουμε συνηθεστατα στα εντος πολης....
Εμεις, οσο το αντεχουμε,
Τις Κυριακές πάρα πολύς κόσμος,
Δεν θα έλεγα ιδιαίτερα φθηνό με χρέωση νηστίσημης μακαρονάδας στα 10ε.
Ένα είναι το σίγουρο, δεν θα ξαναπάω παρά μόνο όταν χωνέψω αυτά που έφαγα... χιχιχι...
πραγματι, η θεα ειναι απιστευτη. ευρυχωρο και καλαισθητο εστιατοριο, με ενα μεγαλο τζακι στο κεντρο. πετρα και ξυλο παντου.
το σερβις οπως ηδη αναφερθηκε ειναι πολυ γρηγορο και το προσωπικο πολυ ευγενικο.
απο φαγητα πηραμε ταμπουλε σαλατα (λιγο παραπανω ελαιολαδο απο οτι επρεπε, παρολαυτα πολυ νοστιμο), μελιτζανα σχαρας με κατσικισιο τυρι (σουπερ), 2 πιτες περεκ ατομικες (η μια με κατσικισιο τυρι και πιπεριες φλωρινης και η μια με τοματα κασερι τυρι και παστουρμα, παρα πολυ νοστιμες) και κυριως πιατο σταμνατο με 3 ειδη κρεατος και κους κους (τελειο). το χυμα κοκκινο κρασι τους ειναι αρκετα καλο.
αν και πηραμε 1 κυριως πιατο, φαγαμε και σκασαμε (ουτε το γλυκο που μας προσφεραν, δε δεχθηκαμε) αφου η ποσοτητα των μεριδων φαγητου ειναι μεγαλες. ο λογαρισμος ηταν 33 ευρω.
μια πολυ καλη επιλογη για σαββατοκυριακο. σιγουρα θα ξαναπαμε να δοκιμασουμε και αλλες γευσεις.