Εικόνες (10)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μοσχαρίσια μπριζόλα (καλή, ψήθηκε σωστά για δεδομένα ταβέρνας, ζητήθηκε όσο πιο ζουμερή γίνεται)
Μοσχαρίσια μπριζόλα (καλή, ψήθηκε σωστά για δεδομένα ταβέρνας, ζητήθηκε όσο πιο ζουμερή γίνεται)
Σουτζουκάκια (συμπαθητικά, με έντονο κύμινο & τριγωνέλλα) & Σουβλάκια (μια χαρά)
Σεφταλιές (καλές, χειροποίητες)
Τυροκαυτερή (απλώς οκ, μάλλον εμπορίου)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2024)
Θα ξαναπήγαινα με χαρά και το προτείνω. Να θυμηθώ επόμενη φορά να δοκιμάσω το μοσχαρίσιο συκώτι που διαισθάνθηκα από τα διπλανά τραπέζια ότι είναι από τα δυνατά του σημεία.
Φιλαράκια & Νίκος για μένα είναι οι δύο καλύτερες ταβέρνες του Αγκίστρου (μου μένει να δοκιμάσω το ΠΕΚΑΜ).