Συμφωνώ με τον timos - για λατρεις του ειδους και της λαικοτητας.
Έχω πάει αρκετές φορές, τιμία απλά πιάτα, μέτρια προς καλά, τιμές αστείες (όσπρια από 3€, σαρδέλα στα 5,5€, κλπ..)
Ξεκίνησε από μια τρύπα 25τμ και τώρα έχει επεκταθεί δεξιά και αριστερά παίρνοντας όποιο μαγαζί αδειάζει, τα περισσότερα τραπέζια είναι στο πεζοδρόμιο (σκεπαστό) και όταν πλακώνει κόσμος επεκτείνεται και στα απέναντι πεζοδρόμια.
Ανοίγει το πρωι καθώς δουλεύει με τον κόσμο της Βαρβακείου και κλείνει απόγευμα προς αργά (από 18:00 μέχρι 20:00 ανάλογα με τον κόσμο).
Το έχουν ανακαλύψει τα free press και περιλαμβάνεται πια και σε food tours για τουρίστες οπότε δεν ξέρω μέχρι ποτέ θα κρατήσει τον χαρακτήρα του και τις τιμές του/
καμμενη φαση, για λατρεις του ειδους και της λαικοτητας. φαγαμε αρκετους μεζεδες (ρεβυθια, γιγαντες, μπακαλιαρο σκορδαλια, θραψαλακι τηγανιτο, πατατες, πατζαρια) ολα μετρια. μαζι και με ενα τσιπουρακι στα 22€. θα ξαναπερασω σιγουρα για το κλιμα.
Έχω πάει αρκετές φορές, τιμία απλά πιάτα, μέτρια προς καλά, τιμές αστείες (όσπρια από 3€, σαρδέλα στα 5,
Ξεκίνησε από μια τρύπα 25τμ και τώρα έχει επεκταθεί δεξιά και αριστερά παίρνοντας όποιο μαγαζί αδειάζει, τα περισσότερα τραπέζια είναι στο πεζοδρόμιο (σκεπαστό) και όταν πλακώνει κόσμος επεκτείνεται και στα απέναντι πεζοδρόμια.
Ανοίγει το πρωι καθώς δουλεύει με τον κόσμο της Βαρβακείου και κλείνει απόγευμα προς αργά (από 18:
Το έχουν ανακαλύψει τα free press και περιλαμβάνεται πια και σε food tours για τουρίστες οπότε δεν ξέρω μέχρι ποτέ θα κρατήσει τον χαρακτήρα του και τις τιμές του/