Εικόνες (17)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Παγωτό με γλυκό καρύδι (τέλειο!)
Μπριζολοπαντσέτα (εξαιρετική!)
Μελιτζάνα ψητή (εξαιρετική)
Χωριάτικη, τζατζίκι, τηγανητές πατάτες
Χαλβάς (πολύ καλός, μάλλον από το χωριό όπου υπάρχει εργαστήριο με όνομα "Φλώρος")
Σουτζουκάκια (νόστιμα αλλά ντοπαρισμένα)
Μοσχαρίσια μπριζόλα (καλή, λίγο πιο ψημένη απ' ότι θα 'θελα)
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2011)
Εξωτερικά (Νοέμβριο 2009)
Για αρχή το αλκόολ, τσίπουρο άνευ. Η περιοχή είναι ανάμεσα σε οινοποιεία και αμπελοτόπια και κατ' επέκτεση το τσίπουρο δύσκολα θα έπεφτε έξω. Ήταν ένα αρωματικό αρκετά δυνατό τσίπουρο που πίνεται ευχάριστα από όλους, καθώς μυρίζεις ακόμα το σταφύλι απ' το οποίο προήλθε.
Στην συνέχεια το φαϊ. Διαλέξαμε πιάτα με υλικά εποχής και απ' ότι φαίνεται της περιοχής. Στη χωριάτικη κάθε λαχανικό είχε τη γεύση και μυρωδιά που έπρεπε να έχει,
Τέλος το γλυκό. Ήταν παγωτό με γλυκό καρύδι. Πέρα από την νοστιμιά καθαυτή, η σύνδεση του φαγητού με την περιοχή είναι απόλυτη καθώς οι καρυδιές που βλέπεις ανεβαίνοντας στην ταβέρνα είναι αυτές που κλείνουν το γεύμα σου. Η εντοπιότητα στην κουζινά που τώρα διαφημίζεται ως σύγχρονη τάση, εδώ είναι μια πραγματικότητα που επιβάλλεται απ΄το περιβάλλον.
Αν είστε στην περιοχή σας προτείνω να πάτε κι αν περνάει ο δρόμος σας, να κάνετε παράκαμψη. Δεν θα βρείτε σπάνιες συνταγές και περίεργα υλικά. Θα βρείτε αυθεντικά νόστιμο φαϊ.
Σαν φαγητό σχετικά καλό.
Κότσι πολύ καλό.
Σουβλάκι χοιρινό καλό
Παϊδάκια αρκετά καλά (αν και ήταν ποιο πολύ κόκκαλο για γλύψιμο)
Ψαρονέφρι με σως κάτω του μετρίου. Σκληρό και άνοστο.
Τυροσαλάτα αρκετά καλή.
Πατάτες χειροποίητες, αρκετά καλές.