Επίσκεψη Φεβρουάριο 2013. Κυριακή μεσημέρι και η μεγάλη του σάλα ήταν σχεδόν άδεια. Φαίνεται ωστόσο ότι κάποτε (τις "καλές" εποχές) γέμιζε με κόσμο. Σούβλες δεν δοκιμάσαμε και περιοριστήκαμε σε μία πιατέλα κρεατικά της ώρας (για 4 άτομα). Ορισμένα καλά (παντσετάκια), ορισμένα κάτω του μετρίου (κιμάδες) και ορισμένα περίεργα (σουβλάκι - ΟΚ γευστικά αλλά με μια οσμή που δε πολυθυμιζε χοιρινό). Ίδια εικόνα στα υπόλοιπα: πατάτες προκάτ καλές (x 2), μπουγιουρντί σχεδόν χωρίς τυρί (τίγκα στην τομάτα), φέτα ΟΚ, κεφαλοτύρι σαγανάκι αδιάφορο, κολοκυθάκια χάλια μαύρα, σαλάτες μπρόκολο και μαρούλι-ρόκα-τομάτα ΟΚ. Τιμές καλές - εποχής: ολα τα παραπάνω + 2 μερίδες μπιφτέκι (δεν έλεγε πολλά) + 1 μερίδα κοτόπουλο φιλέτο (αποδεκτό) + 5 μπυρες = 75€ και απόδειξη. Και το service δεν θα το λεγες κακό.
Ωστόσο δε θα το σύστηνα, αποκλειστικά λόγω της γενικότερα όχι καλής γευστικής εμπειρίας.
Ωστόσο δε θα το σύστηνα, αποκλειστικά λόγω της γενικότερα όχι καλής γευστικής εμπειρίας.