Χωρίς να έχω δοκιμάσει αντίστοιχα ζαχαροπλαστεία στην πρωτεύουσα και βασιζόμενος στις γευστικές μου εμπειρίες θα πώ οτι είναι απο τα καλύτερα γαλακτομπούρεκα που έχω ποτέ γευτεί.Το μαγαζί μετράει ιστορία απο το 1961 και θεωρώ οτι στο πέρασμα του χρόνου δεν έχει χάσει την νοστιμιά του στην κρέμα και το πόσο τραγανό είναι το φύλλο ακόμα και μετά απο μέρες!Το πιο βασικό συστατικό της επιτυχίας θεωρώ οτι είναι η σωστή ισσοροπία στην ποσότητα του σιροπιού.Αξίζει και με το παραπάνω.