Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κερασμένα mignardises, τρούφα bitter, μακαρόν μαστίχα, ζελέ φραμπουάζ
Σορμπέ βέρβενας, μους φιστίκι Σαντορίνης, χειροποίητη μαρμελάδα βερίκοκο
Κερασμένο γλυκό, λευκή σοκολάτα, ζελέ περγαμόντο, παγωτό γιαούρτι
Αρνάκι γάλακτος, ντοματίνι Σαντορίνης, καπνιστή μελιτζάνα (quenelle), ψητή μελιτζάνα με miso συκομαΐδας
Μπαρμπούνι φιλέτο, σπαγγέτι κολοκυθιού με πέστο μάραθου, φιστίκι Σαντορίνης
Σπαγγέτι Benedetto Cavalieri μαγειρεμένα σαν ριζότο σε νερό λεμονιού, αχινός, nduja
Κόκκινες γαρίδες Μάνης με σπανάκι, υφές καρότου, χειροποίητο νούμπουλο (εδώ είναι το μισό)
Welcome 2, τάρτα με οστρακοειδή, πουρέ ρεβίθι, φρέσκο αρακά
Ροζέ Selene (συνεργασία με Κτήμα Μουσών), Μούχταρο-Syrah, ειδική παραγγελία MW Γιάννη Καρακάση και στο βάθος welcome 1, μακαρόν φάβας με καπνιστό χέλι
Table setting και αντισηπτικά μαντιλάκια
Σέρβις καταπληκτικό, attentive, ευγενικό, engaging όσο πρέπει, όχι φορτικό, γενικώς δεν έχω λόγια για το σέρβις. Σομμελιέ καλή, head waiter επίσης. Γενικώς ultimate fine dining experience από άποψη χώρου και σέρβις.
Ο κατάλογος σφιχτός: α λα καρτ είχε 4 ορεκτικά, 4 κυρίως, 4 γλυκά. Τα ορεκτικά κυμαίνονταν στα 30+ ευρώ, τα κυρίως στα 50+. Τα γλυκά δεν θυμάμαι τιμές. Υπήρχε επίσης επιλογή τρόλει τυριών στα 24 (δεν το πήραμε αλλά το είδαμε, είχε και ελληνικά και ξένα τυριά, μάλλον θα λεγε πολύ!). Δύο degustation μενού, το ένα στα 150 με 10 πιάτα, το άλλο στα 190 με 13 πιάτα (στο site αναφέρεται και ακόμα ένα στα 110, με κυρίως πιάτο χωρίς πρωτεΐνη, αλλά δεν υπήρχε). Κάρτα κρασιού πάρα πολύ καλή και εκτεταμένη βεβαίως.
Στα του φαγητού: παραγγείλαμε 2 ορεκτικά τα οποία μας τα μοίρασαν (οι ποσότητες των ορεκτικών στις φωτό, δλδ., είναι μισές), 2 κυρίως και 1 γλυκό (το οποίο δεν ζητήθηκε να μοιραστεί, η ποσότητα είναι ολόκληρη στη φωτό). Επιπλέον μας έφεραν 2 welcome, το 2ο αρκετά μεγάλο, 1 γλυκό ατομικό για τον καθένα μας και ένα δίσκο με mignardises, από τα οποία επιλέξαμε ο καθένας από 3. Συνολικά φύγαμε αρκούντως χορτασμένοι με όλα αυτά, παρόλο που οι μερίδες στα κυρίως δεν ήταν μεγάλες.
Γεύσεις: μακαρόν φάβας οκ, ενδιαφέρον, έκανε τη δουλειά του για welcome. Τάρτα πάρα πολύ καλή, έκρηξη γεύσεων και υφών (τρώγεται δύσκολα ως one bite). Πρώτο με γαρίδες Μάνης: ενδιαφέρον, το χειροποίητο νούμπουλο πάρα πολύ καλό, συνολικά ταιριαστό, όχι κάτι εκπληκτικό. Πρώτο με σπαγγέτι: πιο νόστιμο, έβγαινε μια ελαφρά πίκρα με το λεμόνι και τον αχινό, αλλά γενικώς ωραίο, αρωματικό. Δεν με ξετρέλαναν τα σπαγγέτι λόγω μεγέθους (πολύ χοντρά). Κυρίως μπαρμπούνι: το ψάρι νόστιμο, αλλά δεν είχε το ιώδιο, τη θαλασσίλα του μπαρμπουνιού, το πέστο καλό το κολοκύθι καλο, κάπως φλατ ως πιάτο (δεν κατάλαβα πολύ μάραθο). Αρνί: λουκούμι το αρνί, η σάλτσα του εξαιρετική, ντοματίνι μελιτζάνα ψητή τέλεια, η συκομαΐδα κάλυπτε λίγο την πίκρα της μελιτζάνας. Το quenelle είχε πολύ κάπνισμα, ταίριαζε μεν, έχανες τη μελιτζάνα. Γλυκά: προσωπικά το κερασμένο (γιαούρτι, λευκή σοκολάτα, περγαμόντο) μου φάνηκε πολύ ζαχαρωμένο αλλά γενικώς τρώω άγλυκα γλυκά. Στον συνδαιτημόνα άρεσε πολύ και εκθείασε το περγαμόντο. Στο φιστίκι δεν άρεσε η μους του φιστικιού, αντίθετα το σορμπέ βέρβενα ήταν εξαιρετικό. Τα κερασμένα mignardises πάρα πολύ καλά, όλες οι επιλογές που προσφέρθηκαν ήταν εξαιρετικές.
Συνολικά: καταπληκτικός χώρος, ίσως ο καλύτερος που έχω πάει. Σέρβις εξαιρετικό. Παροχές γενικώς σούπερ, 5άστερου, γενικώς αίσθηση χλιδής και πολυτέλειας (κάποιες λεπτομέρειες ίσως άνευ νοήματος, πχ. μας προσφέρθηκαν για το αρνί 4 μαχαίρια με διαφορετικές ξύλινες λαβές, ακακία, φτελιά κ.