Επίσκεψη μεσημέρι Σαββάτου τον Φεβρουάριο του 2023.
Ο στεγασμένος εξωτερικός ημιυπαιθριος- και σχετικά μικρότερος χώρος- ήταν πλήρης, με ωραία ζέστη μια και λειτουργούσε ενεργειακό τζάκι .
Καθίσαμε στο εσωτερικό σαλόνι (όπου υπήρχαν ήδη άλλες δύο παρέες, αλλά ο χώρος ήταν κρύος , διότι το εκεί υπάρχον ενεργειακό τζάκι ήταν σβηστό !!
Ρωτήσαμε την ευγενική υπάλληλο αν θα μπορούσε να ενεργοποιηθη η θέρμανση και μας απάντησε ότι αυτό γίνεται ....ΜΟΝΟ Κυριακές !!
Τελικά καθίσαμε στον θερμαινόμενο χώρο μετά 15λεπτο, αφού άδειασε κάποιο άλλο τραπέζι.
Η εξυπηρέτηση ευγενική και γρήγορη, τα πιάτα περιποιημένα μεν ,αλλά στα κρεατικά οι πανσετες και το μπιφτέκι μετρίως καλά. Προτιμώ τα αντιστοιχα του Μπίλη που τα βρήκα ανώτερα, ποιο εύγευστα και κρεατωδη .
Ομοίως οι σαλάτες είχαν πολύ λίγο λάδι , οι τηγανισμένες πατάτες χοντροκομμένες, το ψωμί ήθελε λίγο περισσότερο φρυγανισμα .
Το προσωπικό ευγενικό, οι τιμές λογικοτατες.
Στο τέλος κέρασμα με παστακι ινδοκαρυδο.
Κυριακή μεσημέρι και μεις, δύο άτομα. Μπιφτέκι πολύ ψωμένιο, Κοντοσούβλι κοτόπουλο καλό, αλλά κάπως σα βραστό (όχι ξεροψημένο). 2-3 σουβλάκια χοιρινά για δοκιμή, πολύ στεγνά. Σαλάτες καλές, τιμές καλές. Συνοπτικά οκ, αλλά δε μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση. (~30ε οι δύο)
Θα δοκίμαζα και άλλα στο χωριό και γύρω από αυτό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Επίσκεψη μεσημέρι 13/1/2019. Πολύς κόσμος στο μαγαζί, μέχρι και πούλμαν είχε παρκάρει απ'έξω. Παρά τον κόσμο η εξυπηρέτηση έγινε σε απρόσμενα σωστούς χρόνους.
Κοντοσούβλι κοτόπουλο must αν και τις άλλες φορές ήταν πιο νόστιμο. Κοκορέτσι πολύ καλό αλλά ξεχώρισα το πρόβειο κοντοσούβλι. Όσο πρέπει σκληρό και νόστιμο χωρίς υπερβολική προβατίλα. Κλασικά σουβλάκια και σουτζουκάκια για το καλό. Λουκάνικο χωριάτικο που δεν δοκίμασα καθώς θυμάμαι από άλλες φορές ότι περιέχει πορτοκάλι. Πατάτες τηγανιτές στο χέρι. Σαλάτες πικάντικη και χόρτα. Εντυπωσιάστηκα από την ποσότητα της τυροκαυτερής, κυριολεκτικά μας γέμισαν ένα κανονικό πιάτο. Μπουγιουρντί ΟΚ. Έξτρα πόντους για τη λευκή σως που βάζουν στα πιάτα με τα κρεατικά η οποία αποτελείται απο στραγγιστό γιαούρτι με σκόνη σκόρδου και λίγο κόκκινο πιπέρι.
5 άτομα φάγαμε του σκασμού και πληρώσαμε γύρω στα 75€ αλλά με μόλις μισό κιλό κρασί από ποτά. Κέρασμα οι κλασικές χιονούλες.
Εξακολουθώ να το προτείνω ανεπιφύλακτα για τις σούβλες που βγαίνουν μόνο Κυριακές και αργίες τους χειμερινούς μήνες.
Το προηγούμενο Σάββατο ξαναπήγα, αλλά την πάτησα μεγαλοπρεπώς διότι σούβλες βγάζουν μόνο τις Κυριακές. Ευτυχώς αποζημιώθηκα με τα αρνίσια παϊδάκια τα οποία ήταν εξαιρετικά. Τα σουβλάκια - σουτζουκάκια καλά μεν, αλλά δεν ενθουσιάστηκα -ίσως επειδή το μυαλό μου ήταν στις σούβλες.
Αναφορικά με τα όσα λέει η Δήμητρα, 4 άτομα ήμασταν και πήραμε 12 τεμάχια σουβλάκια, 1 μερίδα σουτζουκάκια, 1 μερίδα παϊδάκια, χόρτα, μπουγιουρντί, κρασί και αναψυκτικά, σύνολο λίγο κάτω από 50 €. Ακριβό δεν το λες. Επίσης, η κουζίνα του μαγαζιού έχει άμεση οπτική επαφή με τον χώρο της σάλας. Φούρνο μικροκυμάτων δεν είδα, ή τουλάχιστον δεν ήταν σε εμφανές σημείο. Τα κρέατα τα έψησαν επί τόπου, τα είδα που τα έφερναν από τον έξω χώρο. Πάντως, μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχε συμβατική ηλεκτρική κουζίνα. Όσο για την βρώμα, το μόνο που διαπίστωσα ήταν ότι στο σημείο που κάθισα στο πάτωμα υπήρχε σκόρπια στάχτη, προφανώς επειδή το τραπέζι μας ήταν δίπλα στο τζάκι. Μάλιστα, επειδή δεν είχε κόσμο, οι του μαγαζιού ξεσκόνιζαν τις πόρτες. Πάντως, αν υπάρχουν αποδείξεις, θα ήθελα πολύ να τις δω. Είμαι πολύ επιφυλακτικός διότι υπάρχουν πάμπολλες ταβέρνες τριγύρω και ο κακόβουλος σχολιασμός από ανταγωνιστές είναι πολύ πιθανός.
DIMITRA
το φαγητο χαλια.ειδαμε το σερβιτορο να πιανει τα φαγητα μετα χερια του. τα ζεσταναν στο φουρνο μικροκιματων.τα ειδαμε ολα με τα ματια μας. οι τιμες πανακριβες για αυτα που φαγαμε και το μαγαζι μες την βρωμα.... μακρια παιδια νομιζουν οτι ταιζουν ζωα...για ολα αυτα εχουμε αποδειξεις
Φημισμένος για τα σουβλάκια του ο Άγιος Πρόδρομος Χαλκιδικής, αλλά θα ήταν τραγικό σφάλμα να επισκεφτεί κανείς την εν λόγω ταβέρνα και να φάει μόνο αυτό. Δοκίμασα κοκορέτσι και έπαθα πλάκα. Απίστευτη γεύση και νοστιμιά. Πολύ καλή γαρδούμπα και εξαίσιο ψητό γουρουνόπουλο που έλιωνε στο στόμα. Οι μερίδες γενναίες, το σέρβις και ο χώρος καλός. Τιμές δεν ξέρω καθόλου, με κέρασαν άλλοι.
Συμπερασματικά, μην πάτε ως εκεί και μείνετε μόνο στο (ξακουστό) σουβλάκι και στο σουτζουκάκι. Προχωρήστε το και θα ανταμειφθείτε!
Καλή ἐξυπηρέτηση.
Πολύ καλό τό ἀρνάκι σούβλα καί καλό κρασί μπροῦσκο χύμα.
Καί τά χόρτα ΟΚ καί ὄ,
Γλυκό νομίζω παγωτό. (πέρασαν καί τρεῖς μῆνες..)
Καί οἱ τιμές καλές.
Ὁ χῶρος ἔξω στό κιόσκι, εὐχάριστος.
Ἡ γενική ἐντύπωση καλή.
Ο στεγασμένος εξωτερικός ημιυπαιθριος- και σχετικά μικρότερος χώρος- ήταν πλήρης, με ωραία ζέστη μια και λειτουργούσε ενεργειακό τζάκι .
Καθίσαμε στο εσωτερικό σαλόνι (όπου υπήρχαν ήδη άλλες δύο παρέες, αλλά ο χώρος ήταν κρύος , διότι το εκεί υπάρχον ενεργειακό τζάκι ήταν σβηστό !!
Ρωτήσαμε την ευγενική υπάλληλο αν θα μπορούσε να ενεργοποιηθη η θέρμανση και μας απάντησε ότι αυτό γίνεται ....
Τελικά καθίσαμε στον θερμαινόμενο χώρο μετά 15λεπτο, αφού άδειασε κάποιο άλλο τραπέζι.
Η εξυπηρέτηση ευγενική και γρήγορη, τα πιάτα περιποιημένα μεν ,
Ομοίως οι σαλάτες είχαν πολύ λίγο λάδι , οι τηγανισμένες πατάτες χοντροκομμένες, το ψωμί ήθελε λίγο περισσότερο φρυγανισμα .
Το προσωπικό ευγενικό, οι τιμές λογικοτατες.
Στο τέλος κέρασμα με παστακι ινδοκαρυδο.
Θα δοκίμαζα και άλλα στο χωριό και γύρω από αυτό.
Κοντοσούβλι κοτόπουλο must αν και τις άλλες φορές ήταν πιο νόστιμο. Κοκορέτσι πολύ καλό αλλά ξεχώρισα το πρόβειο κοντοσούβλι. Όσο πρέπει σκληρό και νόστιμο χωρίς υπερβολική προβατίλα. Κλασικά σουβλάκια και σουτζουκάκια για το καλό. Λουκάνικο χωριάτικο που δεν δοκίμασα καθώς θυμάμαι από άλλες φορές ότι περιέχει πορτοκάλι. Πατάτες τηγανιτές στο χέρι. Σαλάτες πικάντικη και χόρτα. Εντυπωσιάστηκα από την ποσότητα της τυροκαυτερής, κυριολεκτικά μας γέμισαν ένα κανονικό πιάτο. Μπουγιουρντί ΟΚ. Έξτρα πόντους για τη λευκή σως που βάζουν στα πιάτα με τα κρεατικά η οποία αποτελείται απο στραγγιστό γιαούρτι με σκόνη σκόρδου και λίγο κόκκινο πιπέρι.
5 άτομα φάγαμε του σκασμού και πληρώσαμε γύρω στα 75€ αλλά με μόλις μισό κιλό κρασί από ποτά. Κέρασμα οι κλασικές χιονούλες.
Εξακολουθώ να το προτείνω ανεπιφύλακτα για τις σούβλες που βγαίνουν μόνο Κυριακές και αργίες τους χειμερινούς μήνες.
Αναφορικά με τα όσα λέει η Δήμητρα, 4 άτομα ήμασταν και πήραμε 12 τεμάχια σουβλάκια, 1 μερίδα σουτζουκάκια, 1 μερίδα παϊδάκια, χόρτα, μπουγιουρντί, κρασί και αναψυκτικά, σύνολο λίγο κάτω από 50 €. Ακριβό δεν το λες. Επίσης, η κουζίνα του μαγαζιού έχει άμεση οπτική επαφή με τον χώρο της σάλας. Φούρνο μικροκυμάτων δεν είδα, ή τουλάχιστον δεν ήταν σε εμφανές σημείο. Τα κρέατα τα έψησαν επί τόπου, τα είδα που τα έφερναν από τον έξω χώρο. Πάντως, μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχε συμβατική ηλεκτρική κουζίνα. Όσο για την βρώμα, το μόνο που διαπίστωσα ήταν ότι στο σημείο που κάθισα στο πάτωμα υπήρχε σκόρπια στάχτη, προφανώς επειδή το τραπέζι μας ήταν δίπλα στο τζάκι. Μάλιστα, επειδή δεν είχε κόσμο, οι του μαγαζιού ξεσκόνιζαν τις πόρτες. Πάντως, αν υπάρχουν αποδείξεις, θα ήθελα πολύ να τις δω. Είμαι πολύ επιφυλακτικός διότι υπάρχουν πάμπολλες ταβέρνες τριγύρω και ο κακόβουλος σχολιασμός από ανταγωνιστές είναι πολύ πιθανός.
Συμπερασματικά, μην πάτε ως εκεί και μείνετε μόνο στο (ξακουστό) σουβλάκι και στο σουτζουκάκι. Προχωρήστε το και θα ανταμειφθείτε!