Εικόνες (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Prosciutto & Burrata (2η εξαιρετική)
Capriccioza με αγκινάρα (πολύ καλή)
Prosciutto & Burrata (εξαιρετική)
Σαλάτα "Καμμένη Ντομάτα" (πολύ καλή)
Σαλάτα κολοκυθάκι & προσούτο (οκ)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2021)
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2021)
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2021)
Σxόλια (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (3)
tavern_comments#28852#0#0
Την άνοιξε, αν θυμάμαι καλά λίγο πριν τον κορονοϊό, ένας ιταλός που κάνει ένα ζυμάρι που όμοιο του δεν είχα ξαναφάει έως τότε. Λαστιχένιο, αφράτο, άσπρο σαν το γάλα μούρλια ένα πράγμα. Συν ότι έβαλε όλα τα διαφορετικά ιταλικά τυριά που δεν ξέραμε με έκανε να την αγαπήσω. Ξέρω διάφορους που δεν τους αρέσει αυτό το ζυμάρι αλλά για εμένα νομίζω είναι ότι καλύτερο.
Η ζύμη τους παίζει ψηλά αλλά όχι σταθερά. Υπήρξαν διαφορές μεταξύ των δοκιμών αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν μεταξύ καλού και πολύ καλού. Το δυνατό τους στοιχείο όμως θα λεγα ότι είναι η φρεσκάδα των υλικών που μπορεί να δικαιολογήσουν άκομα και κάποια έξτρα χρέωση.
Τέλος, το σημείο είναι πολύ συμπαθητικό για όσους είναι φίλοι της αστικής ζώνης των Εξαρχείων.