Μοντέρνο μπιστρό/restaurant του σεφ Βασίλη Ζώη. Τα πιάτα φτιάχνονται από ελληνικά υλικά εποχής, ενώ το εστιατόριο βρίσκεται στον οδηγό Michelin (https://guide.michelin.com/en/attica/athens/restaurant/aneton)
Highlights:
- Λαβράκι φιλέτο με κρέμα σελινόριζας, πικάντικη πλιγουροσαλάτα, αβοκάντο
- Black Angus Picanha και πατάτες ντοφινουάζ με τρούφα, κεφαλοτύρι και σάλτσα gravy.
- πρόβεια κεφτεδάκια με τσάτνεϊ αχλάδι και αφρό κρεμμυδιού
- τιραμισού από σοκολατένιο παντεσπάνι, μασκαρπόνε αρωματισμένη με βανίλια, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σκόνη κακάο.
Highlights:
- Λαβράκι φιλέτο με κρέμα σελινόριζας, πικάντικη πλιγουροσαλάτα, αβοκάντο
- Black Angus Picanha και πατάτες ντοφινουάζ με τρούφα, κεφαλοτύρι και σάλτσα gravy.
- πρόβεια κεφτεδάκια με τσάτνεϊ αχλάδι και αφρό κρεμμυδιού
- τιραμισού από σοκολατένιο παντεσπάνι, μασκαρπόνε αρωματισμένη με βανίλια, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σκόνη κακάο.